Inspiration: Fotvård

fotvård copy

Jag behöver sannerligen inspirera mig själv till stordåd när det gäller mina stackars fötter. Det som göms i snö… Jag älskar handkrämen från Crabtree Evelyns La Source. Nu jag laddat med produkter för fötterna från samma serie. Några krämer i badrumsskåpet hjälper dock föga. Här krävs det handling också. Skärpning på fotfronten således!

Glammigt set från Bella Il Fiore och Eleven. Åtta timmar med högklackat är obekant för mig, men man kan ju bli Bella of the Ball på andra sätt också. Från Eleven kommer även det exklusiva manikyrsetet från Rubis Swiss. Ekologiska produkter kommer stort nu på alla fronter. Jag har redan ett läppbalsam från Lisen Organics och skulle gärna stoppa ned fötterna i ett blommigt fotbad. Dessutom tycker jag mycket om förpackningarna i design av Hanna Werning. Mitt kroppssmör från Archipelago Botanicals doftar fantastiskt och jag kan tänka mig att även fotscrubben gör underverk för fötter i dvala. Jag lär nog inte lacka naglarna innan det blir sandalsäsong, men visst piggar det upp med lite färg! Här syns Essies Bikini with a Martini från Pulpstore. Tja, drömma kan man ju alltid bland allsköns sandsaker, korvbröd och smulig strandfilt…

Baljan till fotbadet kommer från danska Isabella Smith. Praktisk plast, men med nostalgiska emaljvibbar. Vackra handdukar i klassiskt pepitamönster från Marks Pellevävare. Trevligt fotbad!

Leave a Reply

Your email address will not be published.