Vackra ting: Anteckningsböcker från Moleskine

filmsekvens copy

Min enda shopping under resan till Lund var ett antal anteckningsböcker från Moleskine. Jag är mycket svag för fina anteckningsböcker. Jag bär gärna med mig en liten bok när jag går någonstans. Jag uppfyller ibland lite av en pretentiös schablon av att sitta på ett café och låta inspirationen flöda. Betänk vad jag kan åstadkomma för stordåd med min nya Moleskine Storyboard Notebook! Jag älskar de hårda svarta pärmarna, det aningen gulaktiga kvalitetspappret, resårbandet som löper kring boken samt den lilla fickan längst bak att stoppa några små ting i. Vi har alla våra små faiblesser som jag brukar säga.

Moleskine är duktiga på att odla en myt kring sina produkter. Det är även tydligt att vi skådar en ny trend för det handskrina ordet. Ganska sympatiskt i tangenthamrandets tidevarv. Bilder från The Devil wears Prada och Amelie från Montmartre.

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.