Bloggen med i Mama!

Mama

Dunset på hallmattan i dag innehöll såväl Family Living som Mama. Och gissa vem som är med i Mama! Japp – jag! Mama har en special kring mammabloggare och jag är med tillsammans med Mie, Helena, Sara och Hanna. På webben kan man även läsa om Sandra och Camilla. Det är mycket roligt att det sätts fokus på mammabloggare. Heja oss!

Mitt i allt detta jobbar jag på med det nya plattformen för min blogg. Det pusslas, kodas och grejas och nu är det inte långt kvar. Vi hoppas att ha det mesta klart i kväll för lansering snarast möjligt. Det är sannerligen spännande tider detta!

Bild: Mamas webb

signature

4 comments

  1. Hej Weronica!Så roligt att läsa om er proffsiga bloggerskor i Mama! Ni är såå värda all uppmärksamhet. Snyggt till tusen här på bloggen :)! Många heja-på kramar från en fd. bloggerska

  2. Jag saknar det också…jag kanske är tillbaks om ett tag. Annars är allt på topp! Vilka söta barn du har! Massa kramar MammaMia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *