Varmt välkomna!

valkomstbild.jpg

Kära läsare! Varmt välkommen till En mammas dag och Weronicas blogg!

 

När jag startade min första lilla bloggbebis i april 2006 skrev jag följande: Välkomna till min blogg! Fast förankrad i magsjuketräsk med två små barn, bestämde jag mig i går för att testa bloggsfären. Själv är jag en ivrig bloggläsare och här tänkte jag kombinera mina intressen. Living by W kommer förmodligen att innebära en mix av familjeliv, kultur, inredning, och design med fokus på barn, men jag kommer även att skriva om mammalyx i form av mode och skönhet. Varmt välkomna!

Mixen består och nu känns det som om jag har nått resans mål i satsningen på En mammas dag tillsammans med Helena (tidigare Astrids mamma). Under gemensamt tak med illustrationer av Isa, kommer vi att ge Er en spännande sida där det alltid kommer att hända mycket. Vi vill ge Er den bästa läsningen, de mest inspirerande tipsen och den bästa shoppingen. Våra egna bloggar består, men vi kommer att samarbeta på många andra sätt framöver.

Jag har tagit med mig utvalda inlägg från min förra blogg, Living by W, hit. Era kommentarer finns inte med i flyttlasset, men jag sparar dem för egen del. Jag hoppas att Ni fortsätter att kommentera och reagera på sidan. Jag värdesätter det högt!

Jag fortsätter att blogga i samma anda som tidigare. Det blir vardag och lyx, inspiration och familjeliv, vackra ting och ugnspannkaka i ljuv förening. Känn Er varmt välkomna hit!

 

Stort tack till Helenas man för allt tekniskt bistånd!

(Foto: Weronica – En mammas dag).

27 comments

 1. OJ va snyggt!!! 🙂 Ska komma och läsa mer lite senare det är en tvååring som behöver sova just nu 😉

 2. Åh roligt! Så snyggt ni fått det också, Isa är ju bara bäst på illustrationer :)! Lita på att jag fortsätter följa er framöver!Kram!

 3. Så skoj, jag gillar ju din “gamla” blogg så det blir väl till att spana in denna också. Som jag sagt innan så blir jag alltid varm om hjärtat av att kika in hos dig, så vackra bilder och fint skrivet, Tack! Ha en trevlig helg, kram!

 4. Hurra hurra idag igen! Roligt med ny blogg. Så får jag byta bokmärken och fortsätta följa. Kram!

 5. Vad kul! Ni två ihop kan inte bli annat än lyckat! Blir spännande att se vad ni kommer att hitta på! Isas illustrationer är, som vanligt, toppenbra!

 6. Vad överraskad jag blev, det här hade jag inte alls tänkt på när jag gick och klurade över vad det kunde vara för nytt projekt du jobbade med! 🙂 Era bloggar matchar ju varandra finfint, så det här kommer säkert bli ett perfekt samarbete! Jag ser fram emot hösten för att se vad ni hittar på då.Väldigt fin blombild förresten!

 7. Vad kul! Grattis till nya bloggen och samarbetet med Helena. Snygg sida !! Kommer naturligtvis att fortsätta att kika in hos er båda som jag gjort tidigare.

 8. Snygg enkel design på sidan, kul med ett samarbete, ska genast kika in hos Helena! Lycka till nu, kram

 9. Hej!Som vanligt följer jag med över!! Det skall bli väldigt spännande att fortsätta att följa din blogg!!Lycka till!/sonja

 10. Härligt!! Oj, vad roligt att äntligen få se vad du slitit med och ännu mer spännande lär det bli till hösten! Kanonsyggt med Isas illustrationer! Lycka till!

 11. Kul! Så fick vi äntligen veta vilket ditt nya projekt var. Har varit SÅ nyfiken! Och grattis til den fina artikeln i Mama!!

 12. GRATTIS GRATTIS! Vad kul med två så duktiga bloggare under samma “tak”. Kul :DJättesnygg ny site ni har och Isas illustrationer var superfina!Lycka till önskar jag er!

 13. en fin sida.. och alla skriver ju så bra, Jag sitter här hemma nu har bara två av barnen hemma. Joel går dagis femton timmar i veckan tis ons tor. Så han och syster Lovisa är hemma idag. alla andra har åkt till skolan nu. ch jag har hunnit bokat ett av de sista kvartsamtalen

 14. HejVill bara ge en tumme upp för er blogg som har legat som favorit på min dagliga koll i webbvärlden länge nu. Lagom blandning.Sara

 15. Hej!Vilken härlig blogg du har!Det var första gången jag kikade in här. Vi har också byggt hus och fastnade också för huset Vendelsö från A-hus, men ritade om det till vårt eget.Jag kikar säkerligen tillbaka.Viktoria

Leave a Reply

Your email address will not be published.