Inspiration: Strandliv

vintage-beach-copy.jpg

Fina askar och jag har något tillsammans. När jag såg denna metallask, med vintagetryck av badliv från en svunnen tid från Country by Mail, uppstod genast tycke. I min värld måste nyinköp motiveras på något sätt. Låt vara att dettta är tämligen långsökt, men skulle inte asken vara alldeles perfekt för mammas biscottis på stranden? Rätt svar är – ja.

Mammans och flickans klänning kommer från H&M. Bebisens baddräkt finns i Katvigs aktuella badkollektion. Lindex har stråhatten och de fina handdukarna kommer från Marks Pelle Vävare. Solstol från Ellos och det mest charmanta strandtennissetet från Lisbeth Dahl och Syster Lycklig. Strandliv med vintagetouch!

signature

5 comments

  1. Härligt collage, tyvärr skulle nog den vita outfiten bli grå där vi brukar bada 🙂 Men drömma kan man alltid, kanonsnyggt!

  2. Åh stråhatt = måste ha! Som den coola naturligt bleka skönhet jag ska vara på Rhodos i augusti! 😉 den vita klänningen bor redan här! Kaklådan oh yes//M

  3. Helena: Detta är strandliv med lite skimmer ja! Drömma kan man alltid som sagt ;-)Mie: De är riktigt fina de där stolarna och ett mer stylish alternativ till Brassestolarna – som är ack så praktiska på stranden dock!Minks: Åh, en cool naturligt blek skönhet till – hej hej – haha! Klart du skall ha en stråhatt!Sanna: Visst är det något speciellt med den där kaklådan. Jag gillar – mycket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *