Vackra ting: Smycke från Butterfly Blue

butterflyblue1.jpg

Den inspirerande bloggen Print & Pattern rapporterar från den stora mässan Pulse som har gått av stapeln i London. Här samlas utställare inom inredning och livsstil. Med på mässan var bland annat en av mina personliga favoriter Sandra Isaksson. När jag tittade lite på utbudet fastnade ögonen på textilhängen från nya brittiska Butterfly Blue. Bara att titta på det digra mönsterutbudet är inspirerande! Tanken är att man skapar sitt eget smycke genom att välja mönster. Textilien placeras på en bit mocka och infogas i en liten ram av silver eller koppar med glas kring. Inga priser är fastställda ännu och problemet blir förmodligen att välja bland alla dessa mönster. En mycket god idé är det. Dagens vackra ting!

7 comments

  1. Caroline och Cia: Ja tack! Jag skall hålla utkik på sidan när försäljningen startar. De tär hoppfullt att det är en brittisk sajt – ingen tull och annat då!

  2. Jag har just beställt tyg (http://www.wishuponaquilt.com/cgi-bin/Store/store.cgi?cart_id=6655043.2025.s0&product=Nantucket&productid=m14506_13&keywords1=stars&sales=0&lastmenu=) från USA och fick ett brev från posten där jag måste bevisa att jag har betalt det innan de skickar paketet till mig. Då kommer väl en liten lapp med tullavgift också… Det ligger i Stockholm och väntar på mig. Knasigt… (ett ord som vi börjat använda sen barnen kom. Lustigt ord, men användbart!)

  3. Caroline: Det är så drygt med tull och det blir alltid massor med extra pyssel med det. Trist, eftersom det finns så mycket roligt i USA! Knasigt – haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published.