16 comments

  1. Trevlig midsommar! Hoppas att solen kommer att skina på dig och din familj! Här i norr ska vi tydligen få njuta av solen hela helgen – man kan ju hoppas 🙂

  2. Trevlig midsommar till dig med. Söta barn du har! Här i söder lovas regn,regn och mera regn..Det blir till att hoppa små grodorna i regnställen. Hoppas ni får bättre tur med vädrets makter.

  3. Inför allt regn som utlovats hos oss i söder har jag köpt nya gummistövlar idag.Borde det inte varit en ljuv midsommarklänning istället? Min 11-åring tyckte i alla fall att stövlarna var coola… Trevlig midsommar!

  4. Hoppas du får en riktigt lugn och fin midsommar!!! Er nya blogg blev jättefin! kram Helena 🙂

  5. Somliga vaknar sent… 🙂 Nä du, jag kan lova att jag inte missat en enda inlägg hos er, men kommentaren har visst låtit vänta på sig, allt för länge!Först glad över att hitta er, duktiga tjejerna, i samma tidning… och sen på samma sida! Ni passar bra ihop, ni är så otroligt kreativa och ambitiösa! Det blir kul att följa “mammorna dag”, varje dag!Stort grattis och stor kram!Dina bilder sen! Weronica, du är så duktig fotograf! Så kul med den nya och fina kameran, det märks att ni redan blivit goda vänner. Bästa vänner!!Glad midsommar och många soliga kramar från norrland

Leave a Reply

Your email address will not be published.