Mönster i midsommar

midsommar1-copy.jpg

Är Du trött på alla krispiga små Madickenklänningar och att stilidealet för midsommar skall vara som i Bullerbyn eller Vi på Saltkråkan? Mixa och matcha – eller inte – istället!

Äktsvensk tradition i kurbitsmålade gummistövlar från Vincent och armband från Maja Littmarck. Jag skulle gärna ha ett i varje färg! Mammas klänning med fantastiskt fjärilstryck kommer från Ivana Helsinki och Unik Design. Flickans elefantklänning finns hos Småfolk och Ajabaja. Pojkens kimoni från Lucky Wang finns bland annat hos Eleraff. Pappas slips av vintagetyg hittar Du hos Russinnet. Überlyxigt paraply från Pucci hos Net A Porter. Mix & (Mis)Match!

2 comments

  1. Hej, kan jag köpa de vackra armbanden direkt från Maja, eller hur gör jag som inte bor i Stockholm? De är så fina!

  2. Mia: Jag beställde mitt direkt från Majas hemsida. Det är bara att du mejlar henne – adressen står under kontakt på hemsidan http://www.littmarck.com. Jag älskar mitt armband och har använt det hela tiden sedan jag fick det på posten. Ha en fin midsommarhelg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.