Utvalt: Tvättpåse från Rice

tvattpaserice.jpg

Dagens händelse som får hela familjen att förstummad samlas i badrummet. Tvättkorgen är helt tom! Provsittning av korg och rullning av korg. Lajbans på hög nivå!

Den söta tvättpåsen kommer från danska Rice och finns att inhandla från Inreda.com. Den uppenbara lockelsen i den, motas möjligen bort av praktiska hinder. Två veckors vistelse på Gotland tarvar stora blå plastbagar från det stora varuhuset och inte en liten stylish tvättpåse. Men visst är den mycket söt, liksom skopåsen och påsen för underkläder. Kanske lite lyxförvaring för transporten av bysthållare? Dagens favorit!

signature

9 comments

  1. Jättefina! Kanske slår till på en “skopåse” när vi åker till Danmark på fredag. Köpenhamn har säkert en hel del Riceprylar att erbjuda. Deras korgar är ju inte så tokiga de heller, men lite svårare att släpa hem på flyget förstås 🙂

  2. Att ha det gott: Ja, visst är de riktigt fina!Helena: Supersöt var ordet ;-)!Annika: Åh, en tripp till Köpenhamn låter fint det! Happy shopping :-)!Gabriella: Precis, en i supersize tack! Vad roligt att du gillar sidan! Varmt välkommen!

  3. Ha ha! Vi kom precis hem från landet efter fyra dagar – med en blå stor plastkasse från möbeljätten. Här duger inga småpåsar – även om de är mycket finare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *