Färginjektion

fargkombo-copy.jpg

Trogna läsare är väl bekanta med min svaghet för nedanstående färgkombinationer. Det prinsessrosa ges karaktär med inslag av rött, orange, gult, cerist och lila nyanser. Mixa och matcha för en fin smällkaramell-effekt!

Den vackra klänningen med härliga färger och mönster – jag skulle gärna bära den i vuxenstorlek – är tittgodis från amerikanska Pink chicken. Klänningens vågade, men ändå harmonierande färger, erbjuder inspiration till en idékarta för ett barnrum. Samla ihop bilder på föremål, rum och annat som du finner inspirerande och för samman dem med känslan som du vill förmedla till en idékarta. Ett klassiskt inredningstips som fungerar!

 

Den multifunktionella skötväskan från Allerhand finns att köpa hos Stojja och skinntossorna kommer från Bobux. Duktiga Tina T har kommit med några nya bebisfiltar. Fina Liten kärlek  finns hos bland annat Barnrummet. Bambinos nya flaskkollektion för sommaren har Alfons Åberg som motiv. Alfons tillhör de välbekanta barnfigurer som inte känns överexponerade. Lite roligt att se honom på nappflaskor!

Den fina klänningen med rosa katter på kommer från Småfolks sommarkollektion. Klänningen finns bland annat hos Ajabaja och Lucky Little Me. Dockan Naomi i karakteristisk design från holländska Esthex hos Russinnet. Hos Russinnet hittar man även sportbilen från danska Rommmate. Den fina barnbänken Kritter finns hos IKEA. Våga färg!

signature

6 comments

  1. Superfint! Precis vad jag behövde när jag sitter här och försöker få inspiration till att jobba… 🙂 Nu känner jag mig lite piggare. Eller så pigg man kan känna sig nyss hemkommen efter ett härligt midsommarfirande på landet.

  2. Tack för vitaminkicken, den lär behövas inför sista jobbeveckan! Jag gillar också, som du kanske vet, dessa färgkombinationer. Det är härligt!

  3. Underbara färger… behövdes efter den här regniga helgen. Jag kan inte sluta att förundras över vad mycker MER det finns till små barn idag än för bara 5-10 år sedan när mina var små… Jag tror jag köper dockan till mig själv 😉

  4. Att ha det gott: Ja, den där klänningen är en riktig pralin! Synd att den inte finns i vuxenstorlek :-)!Annika: Man tackar :-)! Lite färg är vad man behöver ibland!Sara: Midsommarfirande på landet låter fint det. Härligt att jag kunde pigga upp dig lite!Lo: Det är sista veckan för oss också denna vecka. Eller rättare sagt för barnen och för mannen. Jag lär sitta här och knappra på kvällarna som vanligt – haha! Visst är det en fin färgkombo!Jessika: Denna marknad har fullständigt exploderat de sista åren. Köpstarka designroade konstumenter får barn. Köp du dockan åt dig själv ;-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *