Plåtaskarnas plåtaskar

100drinerea.jpg

100drine gör mina favoriter bland plåtaskar. Bluebox erbjuder för tillfället rabatt på dessa. Jag passade på att klicka hem eftersuktad ask för godis, för kritor och för mammalyx. Jag gillar – uppenbarligen!

Update: Mycket snabb leverans! Jag klickade hem askarna sent söndag kväll och i dag tisdag fanns de för avhämtning hos postombudet!

8 comments

  1. Vilken tur att du tipsar om detta Weronica! Nu är den stora godisasken och hemlighetsasken på väg hem till mig!

  2. Inte alls! Jag kommer att få fin fin ordning på godiset i mitt skafferi. Och har man en sån fin ask så måste man ju även hålla den fylld… vilket ju glädjer mina barn och då blir jag ju automatiskt en bättre mor… eller?… ja så får det bli!

  3. Men åh vilka fina! Måste genast kika där. Jag gillar också askar, medan maken alltid skakar på huvudet åt mig när jag visar honom.

  4. Jessika: Haha! Motivera inköp är alltid bra ;-)!Mamma P: Min make är väl inte heller alldeles begistrad i plåtaskar, men å andra sidan hoppar jag inte högt när det gäller hans fiskeutrustning :-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.