Realisation

reawardrobe-copy.jpg

Passa på att fynda i dag på Wardrobe Stockholm! Den 25:e juni har en av mina favoritbutiker på nätet 50 % på sortimentet. Själv har jag klickat hem en klänning från danska Vings by Vadumsrum. Jag bodde i några ultramjuka klänningar från märket i vintras. Jag förmodar att även denna klänning blir mycket använd i sommar. Dagens fynd!

Update: Ilsnabb leverans som vanligt. En dag efter inköp dunsade klänningen ned på hallmattan. Och den är jättefin!

12 comments

  1. Tack för tipset! Dessvärre var det mesta redan urplockat i min storlek – attans att jag ska vara sååå lång!

  2. Kristina: Nansos storlekar är normala tycker jag. Happy shopping!Lo: Attans då! Jag är också lång och ståtlig. Jag hade siktet inställt på den klänning som jag klickade hem, så jag är mycket nöjd!

  3. Halloj, och jag handlade en hel hög kläder 😉 även Ettbraliv har Wardrobe-tips idag. En toppenbutik som bör hyllas helt klart :)//M

  4. Jessika: Vad roligt att du hittade lite ting!Minks: Det är härligt att fynda bra saker! Kvinnsen på Wardrobe är verkligen ett under av superservice. Kul att ni också uppmärksammar dem!Maria: Vad roligt att du tycker att sajten är fin! Jag skriver om mycket och förespråkar ett kvalitetstänkande när det gäller shopping. Hellre få saker som man köper för livet och älskar, än många billiga som man byter ut ofta. När man ser så mycket prylar blir man snarare mer selektiv i sin shopping tycker jag. Spara jorden är viktigt – förstås. Intressant tråd att dra i!Annika: Jag hoppas att den snart dyker upp i brevlådan. Jättefin är den och jag har spanat ett bra tag på den!

  5. Jag är också sugen på en klänning eller tre från Naso – provade en för ett tag sen. Himmelst skön klänning. Men min himmelskt tomma stundentplånbok, så är det bara att fortsätta och drömma om hur snyggt, det hade blivit på mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.