Vackra ting: Anteckningsböcker från TurQuoise

cosasanteckningsbocker-copy.jpg

Åh, dessa ljuvlig anteckningsböcker! En del ting kan man inte ha för många av. För min del gäller det nog just anteckningsböcker (och kuddar, plåtaskar, ljuslyktor med mera…) Jag använder de flesta av mina små och stora böcker till det de är avsedda för. När det gäller vissa har jag dock ett slags motstånd innan jag skrider till verket med att fylla sidorna med skrift och pilar. Det gäller de särskilt vackra. De med speciellt papper och de som är inbundna för hand. Boken väntar på de stora tankarna som skall tänkas och fylla bladen.

Jag kan tänka mig att det är samma sak med böckerna från TurQuoise som finns som nyhet hos Cosas. Med broderi på pärmen och handfärgat papper – ja då kallar det på något speciellt. Jag har dock hittat ett sätt att komma runt motståndet. Jag fyller de vackra böckerna med post-it-lappar och behåller magin ett tag till. Dagens vackra ting!

5 comments

  1. Dom är verkligen vackra, jag tittade en extra gång på dom när jag var inne hos Cosas senast.Tänkta passa på att tacka dig för tipset om Allt i Hemmet också, jag visste inte om det förrän du och sedan Saga sa till – tack!

  2. Kul att du gillar dem:) Det där med post-it lappar var ju smart. Jag samlar också på fina böcker som jag inte näns skriva i. Men de här böckerna är faktiskt så fiffiga att man relativt enkelt kan fylla på och byta ut papper när det behövs.

  3. Det finns allt en massa fina saker inne på Cosas! =)Missa inte chansen att vinna en jättefin löpare från Nordljus på min blogg!

  4. Saravillfara: Ja, de är ljuvliga de där böckerna! Kul att se er i Allt i hemmet! Mera om bloggar i massmedia tack :-)!Att ha det gott: Eller hur? Ljuvliga är ordet!Anneli: Du frestar mig med mycket – som vanligt! Maria: Ja, Cosas lyckas alltid handplocka ting som skapar habegär. Skall kika in!

Leave a Reply

Your email address will not be published.