Strandliv

strandtrend-copy.jpg

Bli en stylish mamma på den smuliga, sandiga och blöta strandfilten!

 

Klänning: Klassisk tubklänning i smällkaramellfärger från H&M. Ett sommarfynd för 149 riksdaler.Skor: Espadrillos med kilklack i härlig röd färg finns på realisation hos Have2have.Halsband: Billigt strandbling med klara 80-talsvibbar från H&M.Väska: Vacker stråväska med skinndetaljer från Ceannis.Skönhet för stranden: Glöm inte att smörja in sommarskinnet. Här syns kroppssmör Pink Lemonade från Philosophy. En produkt som kan användas till såväl kinder som läppar är inte helt fel i sommartider. Jag har inte testat Benefits klassiska Benetint, men att det är kyssäkert bådar gott för alla blöta strandpussar. Ingen Calypso på mina fötter ännu. I går var jag på fotvård dock, så kanske nu. Ha det fint på stranden!

9 comments

  1. Stiligt….. men om du minns jag är ju den där coola naturligt bleka som inte alls passar i cerise 😉 Kan jag få beställa ett collage a la klassiskt blek a la engelskor på franska nordkusten….fast jag har ju redan fått tips om stråhatten på Lindex iofs ;)tjing//M

  2. Minks: Cool naturligt blek här med, men lite cerisa tånaglar kanske det blir ändå ;-)! Jag har fler strandcollage på g!Cia: Jag är mycket nöjd med Essie – när jag väl använder dem :-)!

  3. Vilket härligt kollage, jag blir sugen på en tur till stan och köpa mig något nytt sommrigt, till MIG, inte sonen=) brukar oftast sluta med att det blir till honom.

  4. Härligt collage, glada färger!! Chockade mig själv med att köpa orange och cerisa badlakan till semestern. Färg funkar bättre på sommaren helt enkelt.

  5. Jag skulle inte tacka nej till en Ceannisväska! Gärna den där! Fint collage – som alltid.

  6. Fint – oh – vad jag längtar till ledigheten, eller till hösten. Värme. Lite ledighet, åh, så härligt!Jag är en blekfis, men klär mig gärna i färgglatt för att inte se ännu mera blek ut! Mitt bästa blekfistips! 🙂

  7. Vera: Det låter som en plan det tycker jag! Unna dig något till dig själv istället!Helena: Orange och cerisa badlakan låter mycket snyggt! Färg piggar upp helt klart.Annika: Ja tack, säger även jag till den väskan. Övriga familjen kan frakta sina grejer i stora blå plastbagar, så paxar jag den där väskan till mina saker ;-)!Angelica: Ja, värme hitåt tack. Här är det ett envist regnande för tillfället. Och jag håller med dig om blekfisstylingen. Lite färg är inte helt fel ibland ändå ;-)!Johanna: Kul att du gillar det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.