Inspirationsblad

inspirationsblad1.jpgAlla timmar framför datorn leder till att ögat fastnar på mycket som aldrig syns här på sidan. Jag kommer därför att prova att göra inspirationsblad där jag samlar sådant som jag finner, men som inte blir till ett eget inlägg. Tanken är ett slags virituell klippbok med blandat innehåll. Håll till godo!

 

*Filippa K har precis haft sin visning för vår- och sommar 2008. Det är fortfarande mycket gult och jag tycker redan mycket om färgkombinationen gult, lila och brunt. Titta bara på den färgsprakande lilla klänningen från amerikanska Pink Chicken. Snyggt, snyggt!*Danska Badeanstaltens förpackningar lockar. Nostalgisk syltburkskänsla och en saltskrubb som jag inte skulle tacka nej till. Jag upptäckte precis att de finns att tillgå hos Design Direkt.*Textilföretaget Spira presenterar sin höstkollektion på kommande Formex. Jag fastnade för deras inspirationskälla som de presenterar som “farmor eller kanske en faster. Hon är orädd och äventyrlig, traditionell men lite annorlunda och extra. I hennes hem hittar vi litteratur, reseminnen, konst och resedagböcker”. Momorsestetiken med spetsar och blommigt porslin har känts helt rätt ett tag. Farmor med ett kultiverat personligt hem a la Karen Blixten låter som en trevlig dam det!

4 comments

  1. Jag har tittat länge på Badeanstaltens förpackningar, men undrar hur är innehållet? Har du provat produkterna? Frågar med tanke på mitt projekt till hösten 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.