Snabb & god pizza

pizza-copy.jpg

Jag minns inte var jag först såg detta recept, men jag minns att det var ett riktigt kodak moment i köket. Naturligtvis! Så smidigt och så gott. Numera gör vi dessa pizzor med jämna mellanrum. De är en riktig räddare i köket!

Snabb pizza

TortilliabrödPasserade tomaterSvartpeppar och basilikaParmaskinka (eller vad annat som behagas)MozarellaostOlivolja

Bred passerade tomater på tortilliabröden. Krydda med basilika och svartpeppar. Ta på parmaskinka och mozarellaost. Ringla lite olivolja över. Ställ in i ugnen på hög värme (ca 250 grader) högt upp i ugnen och grädda i ca 5-10 minuter. Toppa gärna med lite ruccola. Smaklig spis!

(Foto: Weronica – En mammas dag)

8 comments

  1. Mmm mums…. det är så skönt nu, jag har semester och har varje dag tid till att laga mat. Det var länge sedan, det här verkar vara en lite snabbare rätt och det gillar man ju:)

  2. Vicke: Då är jag övertygad om att ni gillar detta!Helen: Mums är den!Anneli: Det är något visst med att ha tid för matlagning, men ibland får det gärna gå undan också. Dessa pizzor är en riktig hit! Hoppas att du har en riktigt fin semester!

Leave a Reply

Your email address will not be published.