1 juli

*I dag var det dop för den lilla danska prinsessan som fick namnet Isabella. Den lilla var verkligen söt som socker. Mamma kronprinsessan Mary är en av de mest välklädda kungligheterna. Denna dag bars en tunn klänning i en fin lila färg. Klänningen ser mycket sommarsval ut, men det blir ett nja från min horisont. Lite mer stadga i klänningen hade inte skadat!*Höstnyheterna börjar att anlända i kollektionerna. Min favorit brittiska Mulberry satsar på lila accessoarer till kommande säsong. Jag tycker mycket om lila som accentfärg, men det är tveksamt om jag skulle göra en investering när det kommer till de prisklasserna. Lila är dock ett hett tips inför hösten!*Martha Stewarts tidskrift Blueprint visar en modern babyshower i det nya numret. Fenomenet med att fira bebis innan ankomst börjar att sprida sig bland trendiga storstadsmammor to be och snart lär vi se mer av detta, var så säkra! En god idé är den fina gåvokorg som det tipsas om. Fyll en korg med ting som erfarenheten visar är bra. En perfekt present till nyblivna föräldrar!*Det är något med glaserade amerikanska Cupcakes som gör att man faller. Light-varianten fås i den oemåtståndliga skålen. Illsöta som min kära kollega Helena brukar säga. Och vem kan mostå Heart Measuring Spoons ? Inte jag i alla fall!

Dessa klippboksark är riktigt roliga att göra. Ni lär få se mera av detta. Jag hoppas att ni tycker om det!

10 comments

 1. Jättefina collage! Fortsätt du!Jag tittar in – var och varannan dag – du gör ett kanonjobb :-)Mycket vackra ting blandat med smarta tips och tankar.Keep up the good job och grattis till nya gränssnittet/formen/tyopgrafin -kalas!//L

 2. Miss Lean: Vad roligt att höra från dig! Det är alltid kul att få ett avtryck från läsare. Vad glad jag blir över dina ord! Tack!

 3. Vilka fina kollage, hur gör du dem? Gillade cupcake och det var bra att du informerade mig om det kungliga dopet, jag hade ingen aning :)! Ha en skön vecka!

 4. Dina klippboksark är verkligen fina! Hur gör du dom – är det något särskilt program du använder där alla dom fina detaljerna finns (som gem, randigt papper m.m.). Ser nästan ut som ett digitalt scrapbooking kit… Berätta gärna!!

 5. Isabella, vacker namn och söt liten tjej!Trenden med babyshower vet jag inte riktigt vad jag ska tycka. Jag hade inte velat ha någon. Bättre efteråt tycker jag. Men de flesta i USA kanske tar reda på könet och sådär…?

 6. Hejhej, är inne å läser din trevliga blogg titt som tätt. Jättefint collage med söta saker. Skålen är ju helt fantastisk. En sån måste man ju bara ha :o)

 7. Mimmi: Jag pillar i Photoshop Elements! Ha en fin vecka du med!Barnmamman: Åh, tack! Vad glad jag blir! Jag pillar som sagt i Photoshop elements. Digital scrapbooking låter kul. Det kan jag inget om, men det låter som något att utforska!Nilla: Visst är hon bedårande, den lilla sessan! I USA kör de ju hårt med babyshower och jag tror att det är på väg hit med stormsteg. Vi kanske behöver lära oss lite att glädja oss i förväg av amerikanarna, men för egen del hade jag inget behov. Det skall bli spännande att följa utvecklingen!Frippan: Det är så roligt att höra från läsare! Kul att du gillar sidan! Jag håller med om skålen. Jättefin!

 8. Men oj, där ser man vad man kan missa mycket när man inte har TID att sitta och pilla… jag gör bara precis det allrs nödvändigaste i PSE och har inte hittat den där fina pappersbakgrunden och gemen och allt det andra. Var finns det? Tack för en inspirerande blogg!

 9. Barnmamman: Dessa mallar finns inte inlagt i Photoshop. Jag får hjälp av en datakunnig vän med att fixa till detaljerna. Mina trixkunskaper är i grunden tämligen begränsade, så det är fint att ha någon att luta sig mot! Vad roligt att du tycker om sidan! Det gör mig mycket glad!

 10. Hej igen – det känns ju bra att det inte var mig det var fel på då 🙂 ! Trodde jag skulle bli knäpp här ett tag när jag satt och letade efter dina snygga detaljer i PS… Nåväl, jag får väl hålla tillgodo med dom vanliga “tråkiga” bakgrunderna tillsvidare.

 11. Every body admits that humen’s life seems to be very expensive, nevertheless different people require money for various things and not every man earns enough money. Hence to receive fast loan or just consolidation loans would be a right solution.

Leave a Reply

Your email address will not be published.