Gotland

sommarlov-copy.jpg

I morgon åker vi till ljuva Gotland för två veckors vistelse där. Utan dator försmäktar jag på denna ö eller hur var det nu? Räkna med att jag kommer tillbaka med mycket inspiration och blogglusta! Det kommer att hända mycket på En mammas dag framöver. Jag ser fram emot att möta hösten tillsammans med Helena och er. På återseende! Några riktigt trevliga sommarveckor önskar jag er alla!

Foto: Weronica – En mammas dag

28 comments

  1. Hoppas att ni får det jättebra och måtte sol o värme komma åter!!Imorgon åker vi till torpet, och nästa vecka vinkar vi till er från en annan ö, nämligen Sydkoster! (tanken är att det ska komma en blogg om det nästa vecka!)//M

  2. Å, vad härligt för er med en Gotlandstripp:) Jag kommer ihåg förra sommarens lyriska inlägg efteråt:) Ha en jätteskön semester! Kram

  3. Jag önskar er en riktigt solig och härlig semester på ön. Vi lever fortfarande på våra minnen från förra årets Gotlandstripp. :)Kram på dig!

  4. Jag är avundsjuk på dig, Gotland är underbart! Nåja om en vecka börjar min semester och då åker jag till vår sommarstuga i Stockholms skärgård, inte heller helt fel. :)Ha en jätteskön sommar!

  5. Hoppas att ni får en fin och solig semester! Det låter superhärligt med två veckor på Gotland!

  6. Hoppas ni får två fantastiska Gotlandsveckor! Och med förhoppning om sol och värme… Ser fram emot nya inspirerande höstposter på din eminenta blogg.

  7. Ha det alldelses, alldelses underbart på Gotland! Jag njuter av semestern på Utö – dock kunde det vara lite mer sol! Vi ses igen!

  8. Ha en underbar vistelse på ön:)Vi åker också dit natten mellan 17-18 juli, men mest för att träffa släkt och vänner. Självklart ska vi också passa på att åka in till Visby och strosa. Det är ett måste! *ler*Gillar denna blogg och att ni liksom ahr slagit ihop era bloggar.Ha det bra.Mvh Lallis

  9. Ha det gott! Är inte alls avis! Var på Gotland tre gånger förra året. Medan ingen gång detta år. Vill också åka dit! Kram!

  10. Hej min vän!Jag har BYTT, helt om, ändrat rubbet … uppdatera ev länkar och rss … och kom tillbaka till mig och ”treflickor”http://treflickor.squarespace.com Hälsn tidigare ”solusfemina” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.