Blått och orange

hallon-copy.jpg

I Två systras söta föreslås att ha hallon i den klassiska ananaspajen. Det var kanske inget annat att vänta än att den gamla favoriten även i denna tappning skulle bli ljuvligt god. Lätt och snabbakat för säsongens hallon. Prova själva!

I bakgrunden syns min nya bricka från Mingla Design. Den oranga varianten erbjuder en riktig färginjektion. Brickan är ett fynd från en lagerrensning i av stadens butiker. Titta på kombinationen med de mörkblå elefanterna. Orange och blått. Riktigt snyggt!

10 comments

  1. Orange är så fint. Har alltid varit en av mina favoritfärger. Fast den ska vara lysande – precis som på brickan. 🙂

  2. Vilken flashback jag fick av den oranga brickan – dock i form av en orange rullgardin vi hade då jag växte upp. Orange bakgrund med några vita blommor, tror det var Marimekko. Den satt där tills föräldrarna såld huset -88../alacs

  3. Molly: Ja, prova! Riktigt smaskigt!Anneli: Sorry. Vi och goda vänner åt upp den i går. Men jag bakar gärna en ny ;-)Sara: Brickan lyser klar och fin i köket. Orange är härlig i rätt nyans – kan bara hlla med :-)!Helena: Klassisk elefantbricka från Svenskt Tenn. Jag tröttnar aldrig på det mönstret. Och gott var det ja!Alacs: Haha! Det var mycket orange på det glada 70-talet! Min mamma är inte lika förtjust som jag själv är. Man kan möjligen få för mycket av det goda också 🙂

  4. Det tipset har jag missat trots boken, men så har jag iofs inte gjort det receptet i boken heller. Själv hade jag tänkt att jag skulle göra en Royal-paj, sånna som Leila gjorde i sitt program i säsongsavlutningen förra veckan.

  5. HEJSom nyfiken Mingladesigner måste jag fråga vilken butiks lagerrensning du hittade den orangea brickan i? Pajen ser supergod ut, snygg blogg förövigt också, Ann Charlotte/ Mingla Design

  6. Ingrid: Åh, smaskigt! Jag har tappat bort Leila den sista tiden. Jag får kolla i kapp på nätet!Ann Charlotte: Kul att du gillar! Jag gillar era produkter mycket som synes! Lagerrensningen var i en liten butik här i Linköping. De har sålt Mingla tidigare, men jag undrar om de har något kvar nu förutom på rea.Eva: Aha, rabarber! Det skall jag komma ihåg! Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published.