Blått och orange

hallon-copy.jpg

I Två systras söta föreslås att ha hallon i den klassiska ananaspajen. Det var kanske inget annat att vänta än att den gamla favoriten även i denna tappning skulle bli ljuvligt god. Lätt och snabbakat för säsongens hallon. Prova själva!

I bakgrunden syns min nya bricka från Mingla Design. Den oranga varianten erbjuder en riktig färginjektion. Brickan är ett fynd från en lagerrensning i av stadens butiker. Titta på kombinationen med de mörkblå elefanterna. Orange och blått. Riktigt snyggt!

signature

10 comments

  1. Vilken flashback jag fick av den oranga brickan – dock i form av en orange rullgardin vi hade då jag växte upp. Orange bakgrund med några vita blommor, tror det var Marimekko. Den satt där tills föräldrarna såld huset -88../alacs

  2. Molly: Ja, prova! Riktigt smaskigt!Anneli: Sorry. Vi och goda vänner åt upp den i går. Men jag bakar gärna en ny ;-)Sara: Brickan lyser klar och fin i köket. Orange är härlig i rätt nyans – kan bara hlla med :-)!Helena: Klassisk elefantbricka från Svenskt Tenn. Jag tröttnar aldrig på det mönstret. Och gott var det ja!Alacs: Haha! Det var mycket orange på det glada 70-talet! Min mamma är inte lika förtjust som jag själv är. Man kan möjligen få för mycket av det goda också 🙂

  3. Det tipset har jag missat trots boken, men så har jag iofs inte gjort det receptet i boken heller. Själv hade jag tänkt att jag skulle göra en Royal-paj, sånna som Leila gjorde i sitt program i säsongsavlutningen förra veckan.

  4. HEJSom nyfiken Mingladesigner måste jag fråga vilken butiks lagerrensning du hittade den orangea brickan i? Pajen ser supergod ut, snygg blogg förövigt också, Ann Charlotte/ Mingla Design

  5. Ingrid: Åh, smaskigt! Jag har tappat bort Leila den sista tiden. Jag får kolla i kapp på nätet!Ann Charlotte: Kul att du gillar! Jag gillar era produkter mycket som synes! Lagerrensningen var i en liten butik här i Linköping. De har sålt Mingla tidigare, men jag undrar om de har något kvar nu förutom på rea.Eva: Aha, rabarber! Det skall jag komma ihåg! Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *