Sexårs by Anna

Anna var på besök på sin skola i dag. Sexårs och Fritis drar igång den 20:e augusti. I dag har hon ätit mat där. Mamma, vet du att de har en mjölkmaskin där? Mjölken är inte i paket, utan i en stor maskin! Inspireras till en glad rosa tillvaro med glammiga detaljer. Sexårs by Anna!

sexarsed-copy.jpg

Tröja: Annas favorit från H&M. Den får tvättas endast i nödfall.Smycke: Charmant bling-bling från H&M.Inneskor: Klassiska Birkenstock – naturligtvis i rosa!Frukt: Host – mer tittgodis till mamma än till Anna. Charmigaste fruktfodralet Apple Jacket . Sött som socker!Pennor: Åhléns satsar på små filurer, katter och (trötta…) dödskallar inför skolstarten.Klocka:  Det har varit svårt att hitta en klassisk lära-sig-klockan klocka. Jag välkomnar därför Åhléns lilla gris mycket. Grisen och en groda finns i handeln från och med denna vecka.Matta: Klassisk hoppa-hage-matta finns som höstnyhet hos Ellos.Bokhylla: Det tycks aldrig finnas nog med förvaring till papper och allsköns smågrejer. Den nya bokhyllan i serien Lack skulle sitta fint!

Slutligen en fantastisk liten ram till det obligatoriska förskolefotografiet. Much is more – much more!

signature

4 comments

  1. Vilken härlig rosa inspiration! Är så glad över att han en dotter så att man får frossa lite i rosa prylar och kläder! och bling bling. Fel kanske men ur genustänkande men gillar man rosa så gör man… 😉

  2. Anna: Haha! Om jag fick bestämma så skulle det vara mindre av det rosa, men bestämmanderätten har jag icke längre :-)!Nilla: Anna tycker att det skall bli jätteroligt. Nya tider!Christina: Haha! Kan tänka mig det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *