Utvalt: Barnrumsspecial i Sköna Hem

skonahembarnrum.jpg

Sköna Hem bjuder på ett barnrumsspecial i detta nummer. Madeleine Gesar har stylat tre barnrum för syskon, en liten teaterapa och en lite äldre kung i djungeln. Det är mycket färg och många mönsterbrytningar. Hela reportaget känns tämligen uppfriskande efter många barnrum där allt matchar. Det har sin charm det med, med ibland behöver man nya perspektiv. Bilderna påminner mer om de barnrum som finns i de danska inredningstidningarna, än de svenska barnrummen. Väl värt att titta på!

UPDATE: Nu finns bilderna här!

(Bilder: Sköna Hem)

2 comments

  1. halloj! Jag som bott i Israel i några år la märke till att den ena bilden (jag tror att det är en av bilderns som du har med, den till vänster) är fylld med israeliska barnspel…

Leave a Reply

Your email address will not be published.