En doft av såpa

Ge mig kraft! När man städar hela lägenheten under några dagar med denna luftfuktighet behövs det knappt några powerwalks. Vi har väl minst sagt prioriterat annat än städning under sommaren och resultatet har inte låtit vänta på sig om man säger så… Barnens rum såg ut som en rövarkula. En utrensning av urväxta leksaker, en röjning av skrivbordet med Annas femtioelva smågrejer och en sopsäck senare – tja, då ser det bättre ut. Såpalukten har stigit oss åt huvudet, eftersom vi ännu en gång tror att detta tillstånd på något sätt skall kunna bevaras. Den trötta vardagen med snabbröjningar brukar ge ett annat resultat… Men i kväll lever hoppet om ett hem i ordning!

Bild: Kid O – en amerikansk nätbutik som jag hittade genom Fine little thing. Jag tycker mycket om bildens färger och komposition. Djuren och dinosen är välbekanta från Henriks digra samling. Bilden visar hur fint det är att integrera leksaker i inredningen. De får ett helt annat uttryck på detta vis, än i en leksakskorg.

signature

2 comments

  1. Vilken fin bild! Och vad inspirerad jag blir när jag läser om din storstädning, det finns helt enkelt för lite tid (eller om sanningen ska fram, för lite ork eller lust). Men jag ska nog ta tag i det nästa vecka för då har jag en egen vecka då jag ska arbeta med Linda Lej…eller vad tror du…det kanske är roligare att designa kläder än att städa…vi får se!! ;-)Ps. jag var på CIFF kids i Köpenhamn i fredags för att spana in trender inför nästa säsong…mmm…det var mycket fina saker där!

  2. Linda: Ja, visst är bilden vacker och inspirerande! Haha! Jag tror absolut att det är mycket roligare att designa kläder än att idka storstädning! Vad kul med mässan! Jag är supernyfiken på det som komma skall – både hos dig och hos andra! Jag har tittat in på mässan lite på webben och återkommer nog med en minitrendspaning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *