God eftermiddag

blabarsmuffins-copy.jpg

Barnen och jag tillbringade eftermiddagen på min bästis innergård. Ack, minsta lilla gräsplätt är ett himmelrike dessa dagar! Det vankades Leilamuffins , några myggbett, en trött hund, utspilld glass, en tjatande dotter – det vill säga en riktigt fin eftermiddag i augusti. Det är lite svalare nu och det gäller att samla sommarminnen medan tiden ännu finns. Muffinsen måste Ni prova! Jag åt – host – även upp barnens kvarlämnade bitar. Kombinationen av citron och blåbär var fantastico!

(Foto: Weronica – En mammas dag)

11 comments

  1. Det blir rätt ofta små – att mamma tar hand om de sista smulorna…. Mannen har fått halsfluss, så för att undvika fler sjuklingar och för husefridens skull åkte jag med barnen till ett av byns två café. Upps, både biscotti och blåbärsmuffinsrester slank ned med en välsmakande latte. Vad är det de gör med biscotti i fabriken som inte jag kan i köket?!

  2. Halsfluss här hemma oxå, två av tre har åkt på bacillerna. Jag är den pigga och får ta hand om sjuklingarna…Bilden såg så inbjudande ut, i morgon är det nog bakdags 🙂

  3. Molly: Testa dessa! En riktig hit!Caroline: Haha! De sista smulorna får ju inte förgås :-)! Fy för halsfluss. Hoppas att familjen snart återgår till det normala. Har du testat mitt biscottirecept? De bakar jag alltid och de blir väldigt goda!Jessika: Det är Maries mjölkkanna, inte min – tyvärr ;-)!Helena: Fy då! Hoppas att familjen snart kryar på sig! Hoppas att det blev ett lyckat bak :-)!

  4. Tina: Jag har bakat dem själv i dag. Det skall vara smält smör. Klicka på Leilamuffins i rött så kommer Du till receptet på TV 4. Lycka till!

  5. ohhh i can read swedish, but i like a lot your blog design… so, i come very ofen here to see. And i absolutely love your Prunus gräddkanna… an Blå husar set…I like too your cooks recipes and pictures 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.