Röd augusti

Det är kräfttider. Jag tillhör de försiktiga kräftätarna som äter klor och stjärt och som tycker att det hela är tämligen besvärligt med magert resultat. Instruktioner om hur man äter det mesta av en kräfta går mig därmed spårlöst förbi, liksom att det skall låta när man äter dem…

krafttidereded-copy.jpg

Blått och svart har synts ett tag. Tillsammans med rött blir det en lite oväntad kombination som känns mycket nu. Klara kräftskivan för att sedan ta med stilen in på kontoret!

Blus: En blå liten pärla från H&M.Kjol: En svart kjol är en livräddare i garderoben. Denna variant ned sydda veck får Du för 149 riksdaler hos H&M. Kombinera med blusen för en riktigt fin outfit som fungerar i många olika sammanhang.Skor: En välbekant röd sula i mångas drömmar.Sjal: Numera finns mina favoritsjalar att beställa från Sverige. Det blir garanterat kyligt på en kräftskiva och lika garanterat känns det utomordentligt att svepa en pashminasjal om axlarna.Väska: Lack är fortfarande på tapeten. Denna färginjektion finns att tillgå hos Wedins från och med vecka 34.Läppstift: Enligt många kommer det ultimata läppstiftet från Chanel. I höst är de röda läpparna i fokus. Inte riktigt min kopp te, men på rätt person är det en fullträff!

Muggen för de små gästerna kommer från More of Scandinavias nya porslinsserie Bird Tree i design av Isabelle Norman. De söta marschallerna finns att tillgå hos Rusta.

Trevlig kräftskiva!

9 comments

  1. Där fick du med en liten söt fågelmugg också 😉 Fina!Vi är också ganska så lugna med kräftorna. Maken gillar bara att fiska upp dem, men inte att äta dem…

  2. Snyggt collage, ska genast klicka in mig på HM, Ursöt blus!!! Kräftor gillar jag, även om det är mycket jobb för lite mat 🙂

  3. Som alltid – jättefint collage! Blusen är söt och jag älskar färgen! Isas muggar för More of Scandinavia är superfina – jag skulle rusa ut och handla direkt om de fanns i en annan färg än svart och rött. De färgerna är fina på mycket, men inte mina favoriter på porslin. Väskan däremot och sjalen, fint med rött…

  4. Vilka fina grejer!Isas design talar för sig själv, så fin! Och marschallerna då, prickiga och söta, såg jättedyra ut, och så kommer dom från Rusta…? Du hittar då guldkornen du!

  5. Stiligt collage! Jag var på jakt efter den kjolen på H&M igår, men hittade en annan nästan likadan i grått. 149:- för en så stilig kjol, ett kap tycker jag!

  6. Att ha det gott: Man tackar! Blusen verkar vara mycket fin!Nilla: Japp, där kom den med :-)! Kräftfiske må ha sin charm och jag äter gärna en och annan med, men det är synd att kalla mig entusiast!Helena: Ja, det är ett himla pillande ;-)! Hoppas att blusen är lika fin i verkligheten som på webben!Vicke: Jag har inte spanat marschaller IRL. Det låter bra att de är fina även då! Jessika: Haha! Det ligger något i det ;-)!Annika: Vad roligt att du hittade saker som du tyckte om. Ibland kan jag tycka att rött på porslin är fint. Jag vet inte om jag skulle vilja ha det själv, men på Gotland finns det en firma som heter Szilaski som gör keramik till Hasseluddens Yasuragi. När vi var på Krusmyntagården i somras drack jag te ur en lysande röd mugg från dem och där och då kändes det helt rätt. Men matporslin? Vet inte där. Förresten – så kul med din firma! Håll mig underrättad!Saravillfara: Man försöker ;-)! Kul att du tyckte om urvalet!Caroline: Tack! Ja, 149 kronor är ett riktigt kap om kjolen är lika fin i verkligheten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.