Stegen mot la Scarf

Det må vara en tämligen fånig materiell målsättning. Den största vinsten kommer naturligtvis att vara en starkare kropp, men nu har jag bestämt mig. Efter fyrtio rundor kommer jag att belöna mig själv med en scarf från Hermès. Jag fick en högst oväntad skatteåterbäring för några veckor sedan. Mannen tyckte att den skulle gå till hushållskassan. Det tyckte inte jag. Jag har alltid velat ha en lyxig sidenhistoria i orange. Nu skall jag powerwalka mig till den och låta pengarna bränna på kontot tills dess.

sjalen.jpg

40 to go – 3 avklarade – 37 kvar. Jag avverkade en runda i går kväll och en nu på förmiddagen. Det är inte bara tanken på siden runt halsen som sporrar mig, utan även Ett Bra Liv-Minks latmask. För vad sjutton hindrade mig från att gå ut i går kväll, om man bortser från allmän trötthet med mera med mera? Bolibompa? Barnen såg på Nicke Nyfiken och Tintin med sin pappa. Sedan stretchade Henrik och jag när jag kom hem.

Nu på förmiddagen var jag allmänt seg. Inspirationen var som bortblåst. Jag masade mig ut och på slutet kändes det riktigt bra. Under min tid på universitetet brukade alltid en av professorerna hävda att studenter promenerar alldeles för lite. Raska promenader frigör tanken. Och visst ligger det något i det. Nu är jag piggare. Ett blogginlägg har jag fått till. Jag fick dessutom flera andra goda idéer. Halleluja! Heja mig!

signature

13 comments

  1. Hejja dig och hejja mig. Jag prommenerar också nu, runt runt på kvällen. Det är så skön luft och så härligt att titta in i folks hus och hem. Och så blir man alldeles frisk i ansiktet.

  2. Minna: Heja dig! Du som går med liten kula nu och allt. Hurray!Jessika: Tack! Tre kryss i almanackan och fler skall det bli. Heja dig också!Camilla: Ja, jag är lite nyfrälst som jag lätt blir. Men är promenad frälsningen, så är det okej för min del – haha! Tack för lycka till!Charlotte: Det är just det. Jag tänker inhandla en scarf som jag har längtat efter länge och som jag sedan kommer att använda resten av mitt liv. Det kallar jag kvalitativ konsumtion :-)!

  3. Egen belöning är min starka sida 🙂 Det ger inspiration. Jag brukar belöna såväl motionsresultat, viktnedgång eller ngn skoluppgift… Heja dig som sagt!

  4. Smart idé. Snabba promenader gör under för kroppen och även huvudet. Om jag är seg & lite låg, stressad så rensar det och klarnar upp lite motion. Dock måste jag ha i-poden med happy songs med mig.

  5. Anna: Du kanske inte behöver någon sporre då! Men det är sannerligen aldrig fel att belöna sig själv efter utförda stordåd :-)!Helena: Haha! En god egenskap tycker jag. Man förtjänar belöning ibland!Minks: Jag vet inte vad det är med den där maskillustrationen som du kör med. Det är något med den som triggar igång mig – haha!Malin: Det är ack så motigt ibland, men känns alltid bra efteråt. Jag har inte införskaffat någon i-pod ännu, men jag är bra sugen på en!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *