Hallon remixed

Jag fortsätter min genomgång av färger och kombinationer som jag tycker känns fina inför hösten. Lila är en klassisk höstfärg som i år känns lite extra aktuell. På catwalken har kombinationen lila och rött gjort sig gällande. Jag gillar det. Hallon remixed!

“>lilarott-copy.jpg

Portmonnä: Klassiskt snäpplås i skimrande rödlack. Ett fynd för 59 riksdaler hos Lindex.Strumpbyxor: I höst skall benen lysa i glada färger. Vågar Du? H&M utmanar med två riktiga färginjektioner.Barnkläder: I höst finns Po.P:s klassiska ränder i lila. Den vackra klänningen Stella finns hos danska Kragh Rosenberg.Paraply: Samu-Jussi Koski ligger bakom det nya mönstret hos Marimekko. Dropparna finns bland annat på kläder och detta paraply.Till hemmet: Christian Lacroixs samarbete med La Redoute har blivit mycket omtalat. Här syns lyxiga satinlakan. Russinnet har den fina virkade filten i plommonlila.Skönhet: Den mest lila ögonskuggan från Urban Decay finns hos Blush. Det lila parfymsticket Moka hittar Du hos Accessora. Happy autumn!

2 comments

  1. Jag kan inte rå för det men jag har så svårt för lila. Det känns som en färg för krisande tanter som vill vara lite fräcka. Jag får Gudrun Sjödén-vibbar en masse av den färgen och föreställer mig ett hennafärgat burr, omaka träörhängen och raffiga glasögon med korslagda skalmar à la kulturkub ihop med de lila tygsjoken. Näe… inte för mig men det var ett läckert collage, som alltid!

  2. Carina: Säger du det?! Jag har inte så mycket lila i garderoben direkt – gillar färgen i mindre doser på accessoarer. Jag har fler färgkombos på g i collageväg också. Det kommer mera!

Leave a Reply

Your email address will not be published.