Dagens skratt

enmammasdagpapperskorgen-copy.jpg

Det är inte varje dag man blir kallad idiot inom bloggbranschen minsann!

Update: Jag tar bort länken nu, för det var väldigt vad sidan fick besökare från oss. Det är klart att tanken med en blogg där man spyr galla över andra företeelser, lever på länkningar från de som uppmärksammas. Min filosofi brukar vara att ignorera, men denna gång kände jag att jag ville ge min syn på det hela vilket var ett gott skratt. Det står fritt för alla att tycka och tänka precis vad de vill om det jag skriver här. Jag har inget behov av att alla tycker om min sida. Nix. Det vore mycket konstigt om det vore så. Däremot välkomnar jag en dialog med er läsare om skrivandet och innehållet här på sidan. Det är utvecklande och sporrande. Ni är alltid välkomna att mejla mig!

Dialog med mannen efter morgonrundan. – Vad är det som stinker här? – Det verkar ha runnit ut något i soptunnan. – Det stinker ju! Har du hällt i vatten? – Nej, men jag kan göra det nu. -Bra! När kommer Du hem i kväll? Tar du med soppåsen ut? – Det gör jag! Jag kommer till Bolibompa. Och så droppade det i trapphuset…

31 comments

 1. Nä men snälla nån då! Vilket surkart. Jag (o många med mig) gillar dock din blogg!! Älskar dina fina bilder o collage. Gillar också sättet du skriver;så personligt utan att bli för privat. Det är väl bara plånboken som misstycker efter alla shoppinginsirerande inlägg…

 2. Bonjour,J’adore votre blog que je parcours chaque jour avec joie mais je ne comprends pas votre post d’aujourd’hui pourriez-vous le traduire en anglais.Can you translate your post “Dagans skratt ” in english, please I don’t understand. Thanks.MerciMaryse

 3. Jag gillar verkligen både din och Helenas blogg. Den enda som är en idiot är han eller hon som kallar alla andra för idioter. Hur kul är det att ha en blogg som bara handlar om negativa synpunkter. Nä ta inte åt dig, du har en jättefin blogg med massor av härlig inspiration och positv anda.

 4. Jag gillar verkligen din blogg!!! Denna person kan inte ha varit inne på din blogg allt för ofta med tanke på “ve och fasa! – hallar där skorna står i oordning”.. jag minns att du även har bjudit på en härlig bild av din sons skrivbord 😉 Din blogg bjuder på många vackra inredningsbilder och shoppingtips som jag gärna drömmer mig bort i… Tack för att du förgyller min vardag!

 5. Camilla: Ja, många citroner svalda där – haha! Tack för dina rara ord!Maryse: Well Bonjour. I guess you have trouble with all my posts then. Someone disliked our blog and wrote about it. Fine with me. A good laugh!Caroline och Molly: Haha! Alla får tycka precis vad de vill om det vi gör här. Jag diskuterar gärna hur jag skriver och om vad med läsare dock! Det är alltid bra att tänka till kring det man gör!Desiree: Åh, tack för snälla ord! Jag tar inte åt mig, men fick ett gott skratt åt hur jag blev beskriven. Jag kände inte riktigt igen mig – haha!Sofia: Japp, kaos är granne med… eller hur var det nu :-)?! Stort tack för fina ord!

 6. Alltså – jag ser din sida som ren inspiration! Och rent allmänt kan jag undra (o har ofta gjort) varför det alltid är så fint att säga att “tre barn har haft kläderna innan” och “vi har minsann inte råd” och “hur kan de allltid ha så välskött trädgård – har de inget bättre för sig” och dylikt… Min erfarenhet är att de i min bekantskapkrets som verkligen har det tight om pengar inte är de som fäller flest kommentarer enligt ovan… Vad är det som gör att vissa blir så proviserade av andras beteende/inköp? Har medvetet aldrig kommenterat någon annans resor o dyl negativt (avundsjukt). Det bästa svaret när någon vill droppa dylika kommentarer om någon är oftast “ja, visst är det kul för honom/henne – skulle jag gärna ha/göra i positv ton – de flesta kommer av sig…

 7. Rösta med fötterna brukar vara ett gångbart uttryck i finansbranschen när man låter bli att delta för att man inte gillar vad man ser. I mediesammanhang funkar det rätt bra också. För om man både ska ta del av allt man inte gillar och lägga tid på att kommentera hur dåligt det är, då får man ju väldigt mycket att göra. I värsta fall så mycket att man till slut inte får tid till sånt man faktiskt gillar. Och då…kan man ju inte vara särskilt smart.

 8. Din sida är en utav de bättre som jag har besökt. Inspirerande som få och bra läsning.Bry dig inte om de där bittra människorna. Men hoppsan; hade det kommit en kommentar på det inlägget inne hos dem?? ;)Kram Lallis

 9. Jag älskar att vara hemma med min lilla flicka men en blogg med bilder på bajsblöjor och skor i stökiga högar skulle inte inspirera mig, har nog av detta i mitt liv. En mammas dag är inspiration och vardagsflykt för mig! Tack!

 10. Vilken sågning! Någon är visst avundsjuk… 🙂 Jag gillar ju din blogg jättemycket -som du vet! Du är bäst på att göra collage och det är alltid inspirerande att kika in på bloggen. Den är väl uppdaterad dessutom, det gillar jag.

 11. Jag häpnar! Dennan person kan inte ha så mycket att göra i övrigt att han/hon har tid att skriva sådant här trams. Håller med Idépappan till 100%, den här personen kan inte vara särskilt smart.Din blogg är underbar och en STOR inspriationskälla till tips, ideér och shopping…….så vi “överklassmammor” har något att fördriva våra dagar med *LL*.Keep up the good work!

 12. Hihi, ett sånt tråkigt liv en del måste leva, som lägger ner möda på att skriva elakt om andra. Gillar man inte en blogg behöver man ju inte läsa den. Uppenbarligen har ju personen läst en hel del, rimmar dåligt tycker jag. Eller stavas det kanske a v u n d s j u k a ?Din/er blogg är jättebra!

 13. Jag var verkligen tvungen att bita mig i kinden för att inte skriva ett mycket fult inlägg på denna trevliga persons blogg. Min erfarenhet av sånt idiotsnack är personer som skulle sälja sin morsa för att platsa i de rätta gängen runt Östermalm. Avundsjuka och oförstånd. Förmodligen ungdomlig sådan med. OCH en sån eloge till dig som kan le åt en sån dum en. Behöver väl inte poängtera att jag gillar dej va?!

 14. Blev full i skratt när jag var in på den sidan och läste.. Inte mycket till självdistans där inte *S*Med så mycket surt som den sidan har att spy galla på så är det nog inte frågan om, utan när, de får magsår.Visst kan man reta sig på saker. Men jämt? Inte bra för psyket kan jag tänka mig.Det är nästan så man tycker synd om dem som verkar leva efter motot att alla andra är idioter. Måste vara en frustrerande tillvaro.Själv lever jag på marginalen med ekonomin men av vackra ting kan man ju få inspiration utan att de för den delen kostar skjortan :)Din blogg är en av mina klara favoriter!

 15. Vilken idiot! Om jag var du så skulle jag ta bort ditt inlägg med länk till “idioten”. Varför ska du hjälpa till och få fler besökare till den sidan? Jag tycker bara att det är ett uruselt försök att få uppmärksamhet från dina läsare. Så lågt!

 16. Ja, OK, liiite avis är jag allt på ditt blivande arbetsrum. Vi sitter 6 lärare i ett i samma size. Utan kakelugn, snyft! ;^)Men inte ta åt dig av liknande sågningar, Weronica. Din blogg är proffsig, snygg och varm, fortsätt så!

 17. Shit, här har jag missat nåt. Men hur som: du är ingen idiot. Folk som kommenterar så där har ofta inte följt sidan och/eller är avundsjuka. Skaka av sig är lättare sagt än gjort, men försök 🙂

 18. Ulrika: Jag tror också att de flesta som läser, inser att på nätet väljer man hur man vill presentera sig själv och det man skriver. Inspirera är min ambition och det glädjer mig att du känner det när du läser!Idépappan: Klokt. Det ligger mycket i det du skriver!Lallis: Dina ord glädjer mig mycket! Det är alltid roligt att få uppskattning för det man gör. Tack och kram!Åsa: Vad roligt att höra att du tycker om sidan! Jag tycker snarare att vi har många bajsblöjor och barnkräks på familjebloggssidan. Det är ju allt möjligt att ha barn – det vet ju alla som har barn. Tack!Annika: Tack för rara ord! Jag uppskattar det mycket!Karin: Haha! Tack för dina ord! Vi får väl hålla ihop som sagt ;-)!Thea: Som sagt, alla behöver inte gilla våra sidor – nej då! Jag fick ett gott skratt av det hela! Tack för dina ord!AnnaKarin: :-)! Tack, lantlivsvännen!Linda: Åh, rockar vi :-)??!! Det gör vi gärna för er läsare! Rock, rock!Angela: Vad kul att jag inspirerar dig – det är precis det som är meningen. Inspiration kan vara på många olika plan och det gör mig alltid glad att höra från läsare som tycker om det jag gör!Jenny: Visst är det så! Jag ville bara att de skulle veta att jag skrattade åt dem, men nu har jag skrattat färdigt :-)! Frida: Icke då! Alla får tycka precis vad de vill om denna sida och jag lyssnar på mina trevliga läsare!Carina: Haha! Vänta du bara tills jag har installerat mig där ;-)! Tack för rara ord!Camilla: Där missade du något smaskigt minsann! Tack! Avskakning klar!

 19. Vad var det för sida du länkade till? Jag tycker iaf om både din och Helenas sida, får massa inspiration! Keep the good work up =) /Maria

 20. Hmm, jag tyckte faktiskt att sidan (jag hann med att klicka på länken) var jätterolig, man ska nog inte ta det som skrivs där på blodigt allvar. Jag skrattade högt flera gånger, det är ju mycket man kan reta sig på och känna igen sig i. Välformulerad elakhet kan vara riktigt roligt. Men jag läser ju den här bloggen också och uppskattar faktiskt den. Man kan alltså gilla båda. Det är klart att när man tar t.ex. inlägget om arbetsrummet så där ur sitt sammanhang att det kan bli lite…lustigt och ytligt, visst “överklassbekymmer”.Men yta är också viktigt ibland.Nu har jag lagt den elaka bloggen som favorit också (En mammas dag var det innan).mvh

 21. Petra: Det är ju så. Det behöver inte vara antingen eller – yta och hjärna går faktiskt ihop på något sätt ;-)! Kul att du hittade en ny blogg som du gillar och roligt att du läser här hos oss! Välformulerad ironi är rolig, det håller jag med om!

 22. Que???? Jag verkar vara helt off just nu. Missar allt….tom Mailegs söta möss på Formland. Fanken jag var ju I deras monter!!!

 23. Jag fick mig ett gott skratt, för den bloggen var ju rent omöjligt att ta på allvar (och tror knappast det var meningen heller?).Gillade att du länkade för det visade verkligen på självironi *s*.Era sidor är inspiration och ögonfröjd blandat med inlägg som sätter igång tankeverksamheten. Jag har följt dig sen livingbyw tiden (och Kanalen…) och återkommer rätt ofta.

 24. Anneli: Åh, hur kunde du missa mössen ;-)! Trevlig helg, vännen!Lotten: Haha! Det är alltid nyttigt att fundera över vilken bild man förmedlar av sig själv, men jag tror att mina läsare är smarta nog att inse att jag är en komplex person som alla andra och att allt inte syns här. Jag minns dig från Kanalentiden också. Roligt att du följer mig! Trevlig helg!

 25. Jag tokgillar enmammasdag och läser ALLA era inlägg. Jättesnygg hemsa! Med fina och trevliga inlägg som inspirerar. Bitterfittans (oavsett kön ;-)) idiotinlägg lockade till skratt, men inget jag tycker ni bör ta åt er för.Keep up the good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published.