Utvalt: Galleri

Med barnen kommer fotografierna – man har alltid ett motiv! Fotograferingsivern har kommit och gott sedan Annas födelse. Den stora revolutionen kom när vi köpte vår första digitala kamera. Den ädla konsten att fotografera barn tarvar många, många knäppningar. Jag var flitig med framkallning när barnen var pyttisar och beställde ofta förstoringar som jag ramade in. Nu var det ett tag sedan dock!

Här hemma står fotografierna på tavellister. Listerna är ett smart sätt att exponera bilder utan att behöva mäta och spika. Det är även lätt att byta ut motiven efter hand. Titta på detta snygga sätt att hänga bilder! Tyvärr only in America vad jag förstår. Jag tycker mycket om denna bildexponering i ett slags collage med garanterat räta linjer. Vackert!

(Bild: RedEnvelope genom Outblush)

8 comments

  1. Men det där måste vara lätt som en plätt att fixa själv. – upphängningslist från IKEA, de har ju i princip exakt sådana som på bilden- RIBBA ramar från IKEA- öglor och krokar från närmsta byggvaruhus :)/Diana

  2. Det där tänker jag härma på direkten. :-)Borde ju inte vara så svårt….. SNYGGT!Tack för tipset!

  3. Saravillfara: Visst är det snyggt! Jag skulle gärna ha detta arrangemang på en vägg hemma!Diana: Lätt som en plätt?! Då är du garanterat mer hängig än mig – haha! Tack för tipset dock! Kanske något att övertala min händige far till ;-)?!Tina: Är man lite trixig så går det säkert fint! Lycka till! Snyggt är det!Sara: Det beror nog på hur pysslig man är! En fin idé är det och desto bättre om man kan fixa till det själv :-)!

  4. Nästan precis sådär har jag planerat en fotovägg här hemma, den är dock inte upphängd än, men precis dom Diana tipsade om är det ribba från IKEA som jag tänker basera det på. För att göra själva upphängningen så osynlig som möjligt ska jag ha fiskelina. Jag har ju sakerna, det är bra att få tummen ur…Anledningen till att jag tänkt hänga på det där sättet är att jag inte vill borra och ha mig i murstocken. Tavlorna kommer istället att fästas i taket och hänga ner.

  5. Snyggt! Jag gillar att fotografera och gärna sonen och hunden då. Dessutom semesterbilder i mängder. Det blir som du säger en hel del foton. Toppen att samla alla på samma ställe istället för att sprida ut dem lite överallt! Det blir ju så läckert!

  6. Ingrid: Ah, det låter riktigt snyggt det! Fiskelina – smart! Lycka till! En del projekt har en viss förmåga att dra ut på tiden – jag vet :-)!Annika: Det är snyggt att hitta fina kombinationer av bilder också. Barn och hund låter som tacksamma motiv ja :-)! Jag gillar att sätta många foton på ett ställe mer koncentrerat. Det blir en effekt som jag gillar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.