Hösten är här

kittyjeans-copy.jpg

Hösten är här på allvar med isande vindar. Samma gamla duster när det är dags för byxor istället för kjolar och klänningar. Anna vägrar jeans. Jag tycker att jeans är det mest praktiska plagget för en aktiv sandlådeflicka, innan det blir dags för överdragsbyxor. I går begav jag mig till H&M för att ändå köpa jeans. Ack, så smala och tighta flickjeansen är i de flesta modeller! Jag höll på att ge upp, när en liten katt blickade mot mig bland galjarna. Anna älskar Hello Kitty och här hängde räddningen. Jeans med Kitty på! Jeansen var dessutom i alldeles normal passform.  Jag köpte genast två par och gissa vem som satte på sig dessa utan minsta knot. Tacka katten för det!

I kväll hade jag planerat att gå och se This is England. Jag finner mig istället ha hamnat i This is Sweden – höstversionen. Liten son ligger i soffan med hink bredvid. En och en halv vecka efter förskolestart tog det denna gång. Mannen fick göra utrusning efter Piggelin och Cola. Magsjuka eller feber med kräkningar? Den som lever får se. Nu är hösten här!

(Bild: H&M)

9 comments

  1. Tack för tipset om byxor till flickor som är barn, som ska kunna röra på sig. Jag ska nämnligen ut på jakt i eftermiddag och vet hur svårt det är att få tag på byxor som inte är lågt skurna och tajta. Hoppas att This is Sweden – höstversionen snart går över!

  2. Min prinsessa skulle inte heller tacka nej till dessa.Kitty “roules” hos oss :-)Det får bli nästa inköp hos oss också.Tack för tipset!

  3. Lo: Det var mycket smalt med bootcut på jeanssidan och det känns sådär tycker jag. Jag är mycket glad så länge Anna kan ha 128. Från 134 och uppåt blir det värre. Mycket värre! Hon är lång för sin ålder och jag hoppas som sagt att 128 blir en storlek som hon kan ha länge! Tack! Henrik är piggare redan, så vi hoppas att det var en tillfällig svacka!Tina: En hit här – och det från en riktig jeanshatare som Dottern :-)!Sara: Kitty känns ändå helt okej tycker jag! Och jag är väldigt glad att jeans finns på agendan här igen!

  4. Ah, vi fick också en endagars kräkvända den här veckan, sådär en vecka in i skoltermingen. Men det gick över fort och var utan feber = skönt. Så nu vet vi att terminen börjat på riktigt 😉

  5. Min Kusin är nog det största fanset av hello kitty i världen allt ska va i hello kitty!Jag lovar er om hon skulle åka till Thailand skulle allt varait slut med hello kitty i stonden nis akk bara förstå asså!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.