Baka liten kaka

 

What to do? Jag hade precis vant mig vid vardagen och fått in ett riktigt fint flyt tyckte jag. Snygga kryss i almanackan, alla våra standardmaträtter uppskriva på lapp på kylen för att undvika matpanik, tankar på biobesök och ett skapligt flöde på arbetsfronten. Någonstans vet man ju att de saggiga sjukdomarna står där och lurar runt hörnet, men ändå snopet att de kom redan nu. Henrik är lite förkyld men i övrigt pigg, så den vändan tycks tämligen snabbt avklarad. Nu gäller det att inte dras ned i ett allmänt grått höstläge, utan försöka att behålla sina goda föresatser. Den som lever får se hur det går.

I väntan på detta har vi bakat muffins och slickat skål. Linslusen har en sak att anföra om bilden. Men, hallå mamma! Mina nya spindelmannenstrumpor syns ju inte! Men nu vet Ni att de är där!

signature

4 comments

  1. Tack för att du svarade. Jag tänkte att det var någonting sådant. Jag är som du en glad amatör vad det gäller redigering och jag gillar Mikaelas tips. Just detta har jag inte provat. Tack för att du påminde mig. Jättesnyggt foto, verkligen!Ha det bra.

  2. Nilla: Jag har bara börjat att mixtra med foton. Det finns hur mycket som helst att göra och det är roligt, men klurigt! Fotofredagen är bra läsning.Ha det fint du också

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *