Working mum

Mamma Jennifer Garner har lämnat lilla Violet hemma hos pappa och arbetar med att promota sin nya film. Inspireras till en klassisk outfit som passar lika bra på kontoret som på röda mattan. 90-talets powerdressing är aktuellare än någonsin!

Blus: Denna variant av den kvinnliga blusen kommer från See by Chloé, men det finns många alternativ i alla prisklasser därute.Kjol: Den höga midjan fortsätter att regera. Den svarta kjolen från Ellos har en klassisk form som sätter stilen.Skor: De klassiska pumpsen är hetast i höst. Tån skall vara lagom spetsig igen och klacken så hög som man själv behagar. Dessa pumps finns hos Have2Have.

4 comments

  1. Vill ha, vill ha, vill ha! Du har så bra smak och så många bra tips Weronica att jag snart funderar på att anlita dig som min personal shopper! :-)Tack för alla tips!

  2. Annika: Ja, denna outfit skulle jag kunna ta rakt av – förutom klackarna!Nilla: Snyggt! Man behöver rusta sig lite under också ibland!Sofia: Nämen, vad glad jag blir! Tack! Jag fortsätter att vara personlig shoppare till mina läsare på mitt vis ;-)! Kul att du gillar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.