Prisad design

formexpris-copy.jpg

I dag slog den stora mässan Formex upp sina portar. Mormors välfyllda kakfat har varit högsta trend ett tag nu. Att det prestigefyllda Formidable Grand Prix går till amerikanska bakformar är bara ytterligare en bekräftelse på att hembakat är grejen. Det var NordicWare och Mother Bear Sweden som i dag  prisades för sina fantasifulla kakformar. Ett sockerkaksslott någon? Priset i kategorin leksaker gick i samma linje när Bombadills  plyschbakverk premierades. Skjuts in i ugnen!

signature

11 comments

  1. Vilka coola kanelbullar, de gillade jag jättemycket och den där kakformen som en borg var riktigt kul den med. Vilken härlig kreativitet vissa har som kommer på sådana här saker.

  2. Spännande med inte bara runda och rektangulära kakformar! Måste säga ett litet tyvärr…..att vi blir mer och mer lika USA. Fast jag ska inte säga något. Har själv en bakform som ser ut som en brandman, köpt på ett homeparty….men ändå.Själv åker jag till Formex imorgon. Det ska bli så spännande!

  3. Desiree: Ja, det finns många goda idéer där ute! Tina: Äta kanske jag skulle, men aldrig göra ett själv. Efter att ha misslyckats fatalt med ett pepparkakshusbak förra året, kan jag bara tänka mig hur mitt sockerkaksslott skulle se ut – haha!Caroline: Söta glassar! Det är lite dubbelt att vi tycks så intresserade av sötsaker på detta sätt, medan sockernojan drar fram i samhället. Kanske vårt sätt att hantera det hela :-)?!Karin: Mycket kommer från USA, sant. Småkakstrenden är väl dock ursvensk. Brandman minsann :-)! Ha det så trevligt på Formex!Ingrid: Charmiga ting, men jag skulle nog som du använda kakformen till en leksak istället för att verkligen baka i den!

  4. Åh! De där bakverken var verkligen något för mig. Jag håller ju på att ordna egna hempysslade bakverk men nu måste jag nog börja sy istället för att sticka och virka.

  5. Åh, hade helt glömt Nordic ware… Har deras jättesockerkaksform, den är toppen.Blir väldigt sugen på borgarna. Tänk den stora borden med en massa små runt om på nästa kalas! Vill ha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *