Tingens tid

hostinspirationmairo-copy.jpg

Det är inspirerande tider! Trender, nya produkter och gamla klassiker samsas och utmanar till nytänkande när det gäller kombinatoner som fungerar i det egna livet. Intrycken är många när säsongerna skiftar och det brukar ta ett tag innan man hunnit sortera vad man vill ta till sig. Nya materialmöten som man inte tänkt på innan? Ommöblering i hemmet? Utrensning i garderoben? 

I masskonsumtionens tidevarv med en alltmer högljudd miljödebatt gör vi förmodligen klokt i att tänka långsiktigt när vi närmar oss allt det nya som erbjuds. Trender är ack så roligt, men problemet med det uppskruvade tempot är att ögat tröttnar fort. Den gamla hederliga devisen A thing of beauty is a joy forever manar till eftertanke om tingen. Man skall inte stagnera, men det skadar inte att tänka sig för.

(Bild: Ett härligt myller av inspiration från Mairo)

Leave a Reply

Your email address will not be published.