Ballroom dancing

pressbildformex.jpg

Svenska Moderådet medverkar traditionsenligt på branschmässan Formex – i år med tre trendutställningar: Ballroom Dancing, Super Sonic och Surreal World. Åttiotals vibbar med neon och starka ljuseffekter lockar mig sådär, liksom skruvad surrealism à la Salvador Dali. Det är desto lättare att svepas med i tanken på nostalgiskt afternoon tea i en ombonad miljö med mättade färger. Art Decó och glammig inspiration från 1930 och 40-talen har skridit in i inredningen såväl som i klädmodet. Fram med de gamla kristallerna som samlar damm, sätt en stor ring på fingret (H&M har en variant för facila 29.50) och tänd mysbelysningen. All set!

(Bild: Stockholmsmässan. Min favorit bland pressbilderna från Formex. Där ligger den där fina filten från Mimou också. Vackert och inspirerande!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.