Lugnet sänker sig

fredagskvall-copy.jpg

Dagens mest oväntade: -Kommer Anna verkligen  från Ryssland? Anna hade sagt på Sexårs att hon var född i Ryssland och att hon kom till Sverige när hon var två år. Fröken, med rötter i Polen, hade börjat prata ryska. Anna hade naturligtvis förstått allting. Babushka gone vild.Dagens prestation: Nedbaxning av en cykel nedanför en brant källartrappa medföljandes två barn. – Du är ju starkare än Starke Adolf, mamma! Anna hjälpte till när jag fann mig fastna i en död vinkel. Jag behöll ett glatt humör trots ett cykelstyre i pannan.Dagens irritationsmoment: Jag säger som Miranda i SATC när Steve inte anser sig kunna ta hand om deras son över helgen. I try not to kill him during the weeks, and you try not to kill him over the weekends – eller något i den stilen. Mitt medaljtålamod hela trötta tiden efter förskolan fram till Bolibompa. Sedan kommer maken hem efter att ha varit på något företagsevent och agerar som en trött bandhund…Dagens fuktskada: Henrik häller ut Annas vattenflaska på nya Mama. Tidningen har i och för sig haft sina bättre dagar.Dagens tillstånd: Jag är ynkligt genomförkyld.

Lugnet sänker sig denna trötta fredag. Ha en fin helg!

(Bild: Fredagsstämning hemma hos oss – Not. Pressbild från Ulriksdal Flower Show som pågår nu)

9 comments

  1. Hej Weronica!Pressa lite citron i varmt vatten och lägg i en bit ingefära. Låt dra en stund.Drick, njut och förkylningen blir bättre.Krya på dig! /Heléne

  2. Ha en fin helg du också, och hoppas att du kryar på dig! Kul med en egen ryska i hemmet, vilken fantasi… Håller med om mama- är den förändrad eller är det man själv som förändrats??

  3. Heléne: Tack! Ingefära är det dåligt med här just nu, men jag sparar tipset i minnet. Ha en fin helg!Helena: Ack ja, vad de kan hitta på! Fröken hade blivit brydd eftersom hon tyckte att Anna liknade oss så mycket… Ja, är det tidningen eller är det vi? Den har varit vassare helt klart! Trevlig helg!

  4. Kanske är det som Berglin skrev om Morden i Midsomer?- Jag tycker Morden i Midsomer är bättre i år- Eller så är du bara ett år äldre. Även här är det förkylt och jag funderar på om det blir någon familjegympa på F&S idag. Men jag hoppas. Förra veckan höll O i mitt ben under hela miniröris och gick sedan över till att leka hej vilt under barnvakten när jag kunde träna. *Hurra*

  5. Sara: Haha! Det ligger helt klart något i geniale Berglins betraktelser – som vanligt. I dag skrattade jag åt hans dentala förträngning :-)! Maken och barnen är på familjegympan nu. Det är deras aktivitet och jag får några timmar för mig själv på lördagen. Hoppas att ni får en fin helg!

  6. Hejsan! Har inte kunnat kolla bloggen på några dagar, men OJ vad du har varit flitig! Jättekul att få läsa så många inlägg på en gång, särskilt gillade jag bilderna från Mimou, dom var så “jag”. Blev att fälla en tår också då jag såg på flera filmer om när Diana dog… Men ändå – STORT TACK för inspirerande inlägg, IGEN!!

  7. Alltså, vilken fantasi de har barnen! Här fick jag mig ett skratt på lördagen.Jag kan se samtliga händelser framför mig, inte minst cykelbaxningen. Här är det oftare kommentarer a la “orkar du mamma? ska inte pappa göra det där?” vilket resulterar i en nååågot irriterad mamma.Krya på dig!Kram, Lotten

  8. Tänk vilken fantasi barnen har – rätt läckert! Hoppas du kryar på dig! Drick mycket är mitt tips!! Vi e också småförkylda – tillräckligt för att maken inte ska springa halvmaran o jag halvdödde på ett 5 km pass idag! Ha en fin helg!

  9. Anki: Dina ord glädjer mig mycket mitt i min sega förkylning. Visst är bilderna från Mimou fantastiskt vackra! Tack och ha en fin helg!Lotten: Ja, jösses! Mycket skall man få höra- haha! Tack! Kram WeronicaJess: Fantasti skall man ta tillvara på. Jag har lite försiktigt fört in att man kanske kan säga lite senare att man skojar om man hittar på något. Vi får se hur det går med den saken :-)! Inga stolta powerwalkar här, men jag får komma igång snart igen. En fin helg tillönskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.