September

september-copy.jpg

Där hängde den på sin galje och väntade på mig – min älskade klänning som jag köpte i vintras. Den är mjuk som en väl använd barnpyjamas, den har en följsam passform och den känns alltid så där bra när man tar på sig den. Allas garderober bör innehålla minst ett feelgood-plagg som man alltid vet passar och som man alltid känner sig hemma i.

Nu är det dags att låta höstplaggen få en mer framskjuten plats igen. Första september bjöd på strålande sol här, men iskalla vindar. Min lilla babushka somnade med glansiga ögon förut. Den första höstförkylningen har oss i ett fast grepp. En fortsatt trevlig helg önskar jag er!

(Bild: Pressbild av Oscar Falk. En färginjektion från Anna Holtblads höstkollektion.)

3 comments

  1. Jag har följt din blogg och utvecklingen av den i ett år nu och gör det med stort nöje! Du och jag delar förtjusningen i Charlie och Lola och därför kanske du redan känner till att Child har illustrerat en nyutgåva av Pippi Långstrump? Om inte, kolla in några smakprov på min blogg 🙂 I like!

  2. Hade hoppats hitta feelgood-plagg inför hösten på shoppingrundan igår i den större staden.Tyvärr var det bara 11-årige sonen som shoppade… Idag äppelplock och fotbollsmatch så shoppingen får vänta för min del! Trevlig söndag!

  3. Jessica: Vad kul! Tack! Jag har kikat in på din sida några gånger, men nu var det länge sedan. För att råda bot på det lägger jag in dig i marginalen. Jag har läst om Childs Pippi-illisar, men inte sett dem. Jag skall genast kika in! Det låter mycket bloggvänligt för min del :-)!Anna: Så kan det vara ibland! Hoppas att din söndag har varit bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.