Söndag

biscottiburk-copy.jpg

Dagens projekt har varit att fylla den tomma burken. Jag har haft svårt att finna någon fin förvaring till mina biscottis. När jag sprang på den klassiska syltburken på Åhléns var lyckan gjord. Skorporna tål att tittas på och denna detalj i köket får man för dryga femtiolappen. Ett riktigt fint fynd!

I bakgrunden syns ett av mina nya favoritting i hemmet – Ylva Göranssons vackra skärbräda En fantastisk utskuren handmålad dekor kombinerat med inoljat trä. Jag använder mina skärbrädor dagligen. Ett sommarfynd från Cosas som kommer att vara med oss länge, länge.

Dagens enda solstrålar letade sig in i köksfönstret när jag fotograferade. Annars har det varit ack så mulet och regnigt här. Den samlade familjen har gjort sitt till för att utmana traditionella könsmönster. Anders och Henrik har varit och provkört bilar. Anna och jag har varit hemma och bakat och nyst i kapp…

(Fotografi: Weronica – En mammas dag)

6 comments

  1. Vi har också en sådan burk till bicottis, mycke enkelt, tilltalade och estetiskt. Gratulerar till ett bra val!Vi bröt genusmönstret här hemma i dag – maken gick på kalas med den stora flickan och jag tvättade bilen med den lilla!

  2. På tal om trädgård, och din avsaknad av den. Hjärtligt välkommen med gasolbrännare, gummistövlar och en jätteräfsa till vårt torp. Vi är inte i stadiet där vi ännu kan sätta upp vackra spiror …. om man säger som så :o)Men om du är sugen på en friluftsdag i en brutal trädgårdsverklighet … very very welcome! *Skrattar som en hustomte*

  3. Lo: Visst är de riktigt fina. Jag har bara inte tänkt på den förvaringen tidigare. Anna var inte alls nöjd med att vara inne och vara förkyld i går. Nästa gång skall hon följa med och provköra bilar – och få snygg t-shirt som brosan fick i går. Han drunkande i storlek 140 och “När jag blir stor skall jag köra – välkänt svenskt familjebilsmärke”. Men han var så fin tyckte han själv!Nilla: Tack!Helena: Jaså du. Det är inte bara att luta sig tillbaka och sticka ned några spiror då?! Jag får tänka på saken ;-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.