Utvalt: Spiras mönster i små upplagor

dagensfavoritspira.jpg

När Formex är över är det rena julafton att surfa runt på uppdaterade hemsidor som fylls med höstnyheter. När jag tittade in hos svenska textilföretaget Spira upptäckte jag att de redan i våras lanserat en liten serie för de minsta med sängkläder, filt, haklappar och förkläden. Det fina droppmönstrade Monsun är en favorit. Här ser man också tydligt att det kan bli riktigt bra med mönster för alla i barnens fall. Det behöver inte vara specialdesignade tyger med djur eller anpassade färger. Bra design fungerar även för små.

4 comments

  1. Jag kikade in på deras hemsida – mycket fint där! Jag gillar speciellt golvpuffarna i tyget Madeira. En sådan önskar jag till sonens rum. Och en kudde i tyget Katja till mig, tack! 🙂

  2. Annika: Där finns många godbitar, ja! Det är roligt att se att fler och fler företag inser värdet av att ha fina sidor på webben. Mer sådant tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published.