Kärlek

 

Henrik äter mellis, för att sekunden senare kasta sig över mig för en stor blöt puss. Han är i en kelig fas och det är bara att ta emot. Kärlek.

(Fotografi: Weronica – En mammas dag. Mitt projekt att försöka fotografera vardagen oftare fortsätter. Det finns massor av fin inspiration på nätet. Titta exempelvis in på en av mina favoriter – Mikaelas fotofredag  – som ger en knuff till mer kreativ fotografering och bildbehandling. )

6 comments

  1. Jag älskar ju vardagsfotografering, tycker ditt foto är superfint. Tack för att du nämner mig också, det värmer och ger mig en puff att fortsätta med mina fredagar.

  2. Desiree: Ja, absolut! Det är bara att njuta av de där små och stora ömhetsbetygelserna!Mikaela: Åh, man tackar! Jag är en glad amatör och tycker mycket om dina Fredagstips. Jag ser fram emot att läsa mera!

Leave a Reply

Your email address will not be published.