Ett nytt liv

Ibland skakas man om ordentligt när det gäller gamla invanda föreställningar om saker och tings tillstånd. I tanken kring framtida inredning tvekar jag alltid mellan neutrala väggar eller tapeter med vindlande mönster och en djärvare färgsättning. När jag fick nya Sköna hem i postlådan förra veckan blev det 1-0 till de dekorerade väggarna. Ibland hittar man ett sådant där fantastiskt reportage som ögat vill återvända till hela tiden. Mönstermöten och förgkombinationer på hög nivå – inspirerande och utmanande! Missa inte inredningschefen Charlotte Petterssons hem!

(Bilder: Sköna hem)

signature

6 comments

  1. Jag kan inte annat än att hålla med, jag har de senaste dagarna sen Sköna Hem landade i brevlådan tittat på bilderna ett otal gånger. Charlotte Petterssons hem är helt otroligt snyggt, hela reportaget var i en klass för sig. Och då tycker jag om vita rena ytor samt läser en pinsam mängd inredningtidningar.Jag återvänder ofta till både din och Helenas blogg, roliga och insirerande tycker jag att ni är – fortsätt så.

  2. Karin: Haha! Ja, gärna lite provision hitåt. Hoppas att Du tyckte om tidningen!Cathis: Vad roligt att du tycker om våra sidor! Det glädjer oss mycket! Jag tar också med mig den där tidningen vart än jag går hemma och har tittat massor gånger på de där bilderna. Det är egentligen inte alls min stil, precis som du skriver, men jag blir ändå helt fängslad av stämningen i bilderna. Då får man säga att de har lyckats!

  3. Elle interiör hade också repotage i samma stil, tyckte även omslagen på de två likande varandra. Visst var det vackert! Härligt med det ombonade och mönstrade fast ändå eleganta 🙂

  4. Malin: Stämningen fanns även i ett reportage i Elle Interiör. Jag tyckte att båda tidningarna var inspirerande denna gång. Elle Interiör har skickliga stylister som sätter samman det utplockade på ett fint sätt.

    Linda: Yes, please ;-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *