Svart höst

När jag träffade mannen hade han en svart skinnsoffa i sitt vardagsrum. Den där soffan var från första stund sinnebilden för något som jag strävade bort från. När vi sedan flyttade ihop köpte vi tygsoffor på IKEA. Ingen kunde vara lyckligare än jag!

Allt kommer tillbaka som bekant. Ingen har undgått att skinnet är tillbaka med full kraft på modescenen och även i inredningen. Den trendiga tar på sig en skinnkjol. Så roligt tänker jag inte ha det för egen del dock. Annars ser jag gärna hösten i svart när det gäller detaljer!

svartskinn-copy.jpg

Armband: Armband är lite av min grej. Denna variant i flätat skinn och snyggt spänne skulle jag gärna bära i höst – från åsahjärtaniklas nya kollektion.Handskar: Armarna fortsätter att vara i fokus. Trekvartsärm är så snyggt på kappor och annat, men aningen opraktiskt för en praktisk småbarnsmamma. Handskar är ett måste. I höst skall de vara långa och gärna ha detaljer. Handskarna ovan kommer från Wedins.Väska: Se men inte röra! Höstens vackraste väska kommer från anrika läderfirman Smythson. Om jag hade en betydligt högre väskbudget skulle jag inte tveka en sekund!Almanacka: Klassiker i svart skepnad från Ordning och Reda.Till hemmet: Stilren vägghängd tidskriftsförvaring i svart skinn från Box de Luxe och skinnkudde från Habitat utvalt av R.O.O.M.

7 comments

  1. Nilla: Japp, det är en klassiker – haha! Ibland mer eller mindre aktuellt dock :-)! Tack!Thea: Skinnsoffa känner jag mig inte redo för riktigt än, men man skall väl aldrig säga aldrig – haha!

  2. Helena: Jag är inte störtförtjust i skinn heller och har svårt att t ex se mig i en skinnjacka. Armbandet däremot fastnade jag för vid första anblicken – och väskan – suck… Trevlig helg!Kicki: Kul att du gillar! Ha en fin helg!Caroline: Välkommen tillbaka! Härligt med trogna läsare :-)! Ha en trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.