Utvalt: Darling numbers från Familjesmycken

darlingnumbers.jpg

Jag har något av ett kluvet förhållande till personliga smycken. Om jag skulle köpa ett smycke med barnens namn, skulle jag dock välja ett från Familjesmycken. Jag är mycket förtjust i den stilrena designen med det där lilla extra. Darling numbers tillhör höstnyheterna. Siffrorna i silver graveras med namn. På kedjan hänger också ett litet hjärta i akrylplast. Smycket finns även i varianten My number one  som lämpar sig som kärleksgåva. Vackert!

9 comments

  1. Fint!Du är så bra på att plocka fram ett bra urval av allt det fina som finns.Spontant kände jag bara att det var lite hårt att sätta nummer 1 på ett av barnen medan den/de andra får nöja sig med andra/tredje plats!Fånig tanke kanske. Tanken var nog inte sådan förstår jag – utan det är väl plats i syskonskaran/åldern som det ska symbolisera. Jag ska genast kolla i deras övriga sortiment iaf!/Sara – daglig besökare

  2. Lallis: Vad roligt att du tyckte om det! Happy shopping :-)!Sara: Tack! Kul att du gillar det jag plockar ut – och roligt att höra från en trogen besökare! Jag antar att man även kan beställa bara 1:or med namn – alla är ju nummer ett i mammahjärtat såklart :-)!Frida: Ja, de är verkligen mycket fina!Nilla: Som sagt – bara ettor går nog också fint om man inte vill ha 1:or och 2:or med mera :-)! Annars är det ju bara en ordningsföljd på barnen antar jag.

  3. Läckert. Verkar hett med “affirmationer” som smycken numera.Funderade som de ovan, undrar vad siffrorna vill symbolisera. Men man kanske övertolkar…Kram.

  4. Lotten: Jag tror att det är meningen att siffrorna skall vara ordningen i syskonskalan – men allt är ju tolkningsbart. De har många fina smycken tycker jag. Trevlig helg! KramJessika: Ja, jättesnyggt! Jag gillar dem skarpt!Lekne: Titta in! Jättefina smycken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.