Tisdagstema: Nära

 

När Anna var ett år fick hon nallen i julklapp. Efter att ha suttit i sovrumsfåtöljen under en tid, tog Anna nallen under sina vingar. Allt sedan dess har nallen och Anna utvecklat en av de mest nära relationer som ett barn har. Fredriksson har fått vara med om mycket – inte minst en liten flickas omsorger. En av favoritbilderna på min dotter!

(Tisdagstema: Nära)

17 comments

  1. Vilken bedårande bild!! helt underbar, och en suverän tolkning av veckans tema tycker jag!!Ps. Fin blogg oxå! Ha en bra dag! Mvh P

  2. Vilken jättefin bild på din dotter! Man kan verkligen se hur betydelsefull den gulliga och välkramade nallen är för henne!

  3. Alla: Tack för era fina kommentarer! Saken med bilden är att den inte är ett dugg arrangerad. Försök att arrangera bilder med min dotter :-)! Det är ett lyckoknäpp mitt i ett vilt försök att riva fåtöljen. Just därför tycker jag mycket om bilden också. Den påminner om förmågan att kunna hitta lugnet mitt i stormen och verkligen vara närvarande där och då.

  4. If you’re in not good state and have got no money to get out from that, you would have to take the lowest-rate-loans.com. Just because that would aid you emphatically. I get student loan every year and feel myself great just because of it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.