Hösten

varmchoklad-copy.jpg

I går drack jag min första kopp varm choklad för säsongen. Med hösten och regnet kommer lusten till varm mjölk tillbaka. Visst är det gott med riktig choklad som görs på spisen, men jag kör oftast på den smidiga varianten. In i micron med mjölk i en mugg tills den är riktigt varm. Ta i en eller två chokladbitar av god kvalité. Rör om tills chokladen har smält. Mums. Höst för mig!

Fotografi: Weronica – En mammas dag. I somras köpte jag den klassiska frukostmuggen från Spode som jag har velat ha länge. En ren fröjd varje gång den används!

3 comments

  1. Hej Weronica. Jag kikar in på er blogg mest varje dag och njuter alltid! Passar här på att tacka för alla fina tips, ideér samt inspiration som Ni ger mig. Ni är rikiga GULDKORN! Nu till mitt ärende, när du hade “living by W” fanns ett recept på en ugnspannkaka med bacon och dinkel, en lite tunnare variant. Jag gick alltid in och tittade på receptet men sedan i somras hittar jag det inte längre. Skulle Du vilja slänga ut det igen, pretty please???Det var den enda ugnspannkaka som våra barn verkligen gillade. Har gjort på måfå senaste gångerna men den har inte blivit bra…Ha det så gott. Mvh Malin

  2. Mmmm, vad gott med riktig varm choklad gjord på kvalitetschoklad med hög kakaohalt. DET är varm choklad det, oboy släng dig i väggen!! 🙂

  3. Malin: Åh, vad glad du gör mig! Tack! Jag lovar att köra ugnspannkakan igen – kanske senare i dag. det går ju inte an att dina barn inte får avnjuta denna delikatess ;-)! Ha det fint du också! Kram WeronicaIngela: Sa du o-b-o-y :-)?! Uh………… Haha! Nej, riktig choklad skall det vara ;-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.