Dagens outfit

nytroja-copy.jpg

Ni kan tro att det var en lycklig liten kille som upptäckte sin nya tröja i dag efter förskolan. Nu har lejonet aningen motvilligt gått för att sova, med löfte om att få komma upp och leka i morgon igen. Utan lejon, men med pyjamas väntar nu ett avsnitt av Harry och Dinosaurierna. Tisdagslycka!

8 comments

  1. Lejontröjan passar perfekt, ser jag 🙂 Vilken härlig gul färg! Anna är ju bara för charmig med sin glugg – min son väntar ivrig på att få tappa sin första tand.

  2. Nilla: Ja, det blev riktigt fina färger! Anna har en tunika från H&M på sig. Jag köpte den för några veckor sedan, så den finns nog inne nu.Helena: Det är ett bäddset från Nanso med deras klassiska blomtryck på. Jag tror att Unik Design har dem i lager nu. Jättefin kvalité och en riktig humörhöjare!Att ha det gott: Klart att mina barn är sötast i hela världen ;-)!Annika: Henrik har den på förskolan i dag, så vi får se vilket skick den är i när han kommer hem :-)! Anna har tappat en hel del tänder nu. Det tar ett tag innan de nya kommer, men hon bär sin glugg med stolthet :-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.