Dagens shopping: Stövlar

nyastovlar-copy.jpg

Mina fötter har sedan länge varit lite märkliga. När jag var barn svullnade helt plötsligt vänsterfoten upp. Jag fick åka in akut. Ingen läkare kunde dock identifiera vad som var fel. Sedan dess står det 1-0 till de flesta skor mot mina fötter. När andra drömmer om Louboutins med röd sula, får jag snällt vandra mot komfortskorna. Efter barnen står det dessutom 2-0 till de flesta stövlar. Mina spiror drabbades av ormar i babyparadiset – en blå slingrande sak kom efter Anna och en till kom efter Henrik. Båda håller till på samma ben med tillhörande större fot. En Vogue och ett par stödstrumpor tack – typ. Den ena sidan av mig med den mindre foten och det ormfria benet är inga problem att få på de flesta stövlar. Den andra sidan är dock ett sorgebarn i det hänseendet. Det är bara att styra stegen mot Ecco-hyllan och hoppas båda fötterna och båda benen skall få plats.

Ecco arbetar med att poppa till sig lite och få bort tråkstämpeln.  Inför hösten har man samarbetat med Elle med ledorden design och komfort. Pop, pop, säger den här trettiofemåriga tanten när stadens gator skall intagas med det passande namnet Breda. Där satt de!

(Bilder från Ecco)

signature

9 comments

  1. Hej W, nu var det ett tag sedan som jag tittade in. Mycket trevlig läsning som alltid. En undran dock, när du och H gick ihop för ett sammarbete vad var tanken eller är ska kanske skriva. Ni har ju fortfarande var sin blogg. Jag har försökt leta igenom dina inlägg för att hitta ett där ni berättar om detta. Är bara lite nyfiken;-) Som det är nu så är det ju fortfarande två tillsynes olika bloggar – fina dock båda två. Kan och vill du berätta lite om vad som ska komma skall?!Kram Mams

  2. Det där med höga stövlar kan verkligen vara en klurig nöt att kläcka… jag menar… att få på sig! :)Själv gjorde jag en tok-expensive investering i ett par megasköna, Italienska skinnstövlar för (håll i dig nu!:) FEM år sedan. De passar som smäck och är väl värda sin årliga “service” hos skomakaren. Faktum är att de är där just nu (nya dragkedjor, uppsmörjning och lite lim mellan sulan) och först om en vecka får jag hämta ut dem. Ska bli ett sant nöje att smyga ut i dem… :)Kan liksom tänka mig att dessa stövlar blir din long life upplevelse!?Dessa du köpt ser kanonsnygga ut, tidlösa! Och tidlöst måste det ju vara när man ska ha dem så länge! Helgkramar från mig!

  3. Mams: Hej på dig! Long time no see – jag har nog tappat bort ditt lösenord till och med tror jag. Det pågår mycket arbete bakom kulisserna och under hösten hoppas vi att kunna lansera många nya spänannde saker som rör En mammas dag. Jag drar lite på det än så länge, men det kommer att bli många roliga saker för er läsare!Nilla: Det finns många godbitar på Eccos sida, men utbudet är inte så jättestort här i staden i alla fall. Jag hittade mina stövlar på Din sko (som hade en utmärkt sökfunktion på sin sida där man kunde se lager – mer sådant tack). Sara: Och sköna :-)!Saravillfara: Jag blir lätt lite uppgiven när det kommer tll skor. Kul att du känner dig peppad! Lycka till i jakten!Saga: Det låter som en ultimat lösning tycker jag! Jag skulle gärna specialbeställa stövlar – helst då med olika fotstorlekar och olika stövelskaft – går det :-)?! Ha en riktigt fin helg!

  4. Cecilia: Ja, det verkar verkligen super! Jag är dock alltför orolig för mina fötter (olika stora och allmänt märkliga 🙂 för att våga specialbeställa. Och en vad är precis lagom i de flesta stövlar. Märkliga ben är vad jag har fått :-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *