Utvalt: Syskonsmycke

syskonsmycke-copy.jpg

När Henrik föddes var Anna 19 månader. Jag hade förberett en pedagogisk present till den nyblivna storasystern när den nya familjemedlemmen kom hem. Det var en docka, klädd i en randig stass. Min tanke gick ut på att Anna skulle ha en egen liten bebis att pyssla med. Tanken var nog fin, men dockan blev liggandes i några år sedan…

Att på något sätt uppmärksamma barnet som blir syskon är dock en god tanke. Något som sätter fokus på den nya rollen i livet är smyckena från La Perla som finns som nyhet hos Loppan & Piraten. Silversmycket med den fina berlocken passar även till andra tillfällen i barnets liv. Ett utmärkt presenttips!

(Bilder: Loppan & Piraten)

5 comments

  1. Fint smycke, skulle mycket väl kunna ge det till storebror ( framtida dröm)!!! Jag brukar ge ngn present till nyblivna storasyskon- det brukar uppskattas med lite egen uppmärksamhet 🙂

  2. Haha, jag kom att tänka på en ganska lustig grej… Jag heter själv anna och har en bror som heter Henrik och är ungefär 19 månader (eller 1½ år) yngre, haha.

  3. Hej!Jag klickade på din kommentarslink på Fatale, och jag måste säga at du har en fin blogg :-)När jag var 19 månader fick jag en lillasyster, och jag lekte bebis med alla mina nallar och dockor, hela tiden. Det passade nog mig att via leken.Och det var fina smycken du har bild på. Kanske min Lillasyster får en sån til jul…

  4. Linnéa: Roligt att du tyckte om dem! Helena: Jag fick reda på att jag var gravid i går till min stora förvåning – se ovan ;-)! Hoppas att din dröm slår in. Smycket är verkligen en perfekt present till syskon.Anna: Vad skoj! Där ser man! Och Anna och Henrik är ju världens finaste namn – såklart ;-)!Mdm Bricolleur: Vad roligt att du tittade förbi! Det är ju så olika vad man leker med som barn. Anna har aldrig lekt så mycket med dockor. Smyckena är verkligen fina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.