En klassiker

gratulerar-copy.jpg

I går när jag hämtade Anna på Sexårs, vände sig en av förskolelärarna till mig och sa med låg röst: Jag får så mycket gratulera. Anna har berättat den stora hemligheten för oss.

Annas värld kretsar för ögonblicket mycket kring vad andra har. En flicka i förskoleklassen skall få ett syskon och förmodligen ville inte Anna vara sämre här. Så det fick bli klassikern mamma har en bebis i magen. Och vagnen, nappen och flaskorna är redan klara! Där ser man. Det verkar således inte som om det är frågan om någon adoption denna gång…

(Bild: Snygg gravidoutfit från Boob. En grå polo har jag införskaffat mig och jag letar efter strumpbyxor i den rätta vinröda nyansen. Den där grå klänningen är riktigt fin också. Det blir dock minus bebismage för min del i höst…)

5 comments

  1. Härligt med fantasi eller hur 🙂 då var det värre när en äldre kollega till mig la huvudet på sned och leendes sa – Hur länge får vi behålla dig nu då?? Jag såg ut som en nolla och sen när 25-öringen trillade ner kontrade jag med att jag nog skulle bli kvar ett tag eftersom jag hade fast anställning som alla andra…. suck pust stön!och där sabbade hon mitt självförtroende och jag fick gå och hålla in magen ÄNNUMER några veckor framöver…. man fåååår ju bara inte säga så!!//M

  2. Haha, så kul, det var väl tur att du fick chansen att dementera ryktet i alla fall :)Jag har för övrig sett en mamma-klänning från Po.p (eller egentligen två) som får mig att önska att jag gick med magen i vädret igen… Och jag som aldrig brukar ha på mig brunt ens har fallit pladask för TVÅ bruna känningar.

  3. Haha, vad kul! Eller vad man ska säga 😀 Verkar som det önskas småsyskon i huset 🙂 Snygga kläder på bilden, själv hade jag ett helvete att hitta snygga grejer. Blev vanliga kläderna i större storlekar, funkade sådär – men det gick i alla fall.

  4. Minks: Nej, sådant där får man inte säga till folk punkt. Ett barn som drar en rövare känns helt ok, men gamla tanter som inte kan knipa igen – nej tack!Bodil: Hoppas att även du hade en trevlig helg! KramIngrid: Ja, jag är tacksam över att jag kunde sätta stopp för det hela direkt :-)! Det finns massor av fina mammakläder idag som då sannerligen inte fanns när jag var gravid…Camilla: Haha! Ja, det fanns inget snyggt på min tid med mage i vädret. Eller är gräset grönare när man inte är där själv? Hmm :-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.