I paketet

bayswater.jpg

I dag fick jag mitt svarta paket från Net A Porter. Och som Ni ser – det var en klassisk Bayswater från Mulberry i. Nu står den här och känns så där främmande som nya ting gör. Jag går runt och bär på den. Jag provar att öppna låset och att lägga i saker. Jag beter mig så där lite allmänt fånigt som man kan göra ibland. Snart kommer väskan att stå ute i tamburen tillsammans med barnens hundraelva tillbehör för olika väderlekar, så det är möjligen bra att dra ut på det hela lite till. Det är en klassisk väska som jag har velat ha så länge och som jag kommer att ha resten av mitt liv. Och dessa svarta paket. Mmmm….

19 comments

 1. Jag är avundsjuk utav bara fasen och undrar hur i all världen du har råd med alla fina saker du köper, det är ju inte direkt billiga grejor.Ni har väl dessutom bara en inkomst?AVIS, AVIS…

 2. Veronika: Ja, detta är lyx på mycket hög nivå för mig. Jag har sparat länge till den här väskan med en skatteåterbäring i botten och nu har jag den! Det känns mycket bra.

  Anonym: Jag har blivit saktrött denna höst. Det är så mycket grejer överallt och därför känns det bättre att lägga sparade pengar på ting att vårda för resten av livet. Det är billigare att blogga om grejerna, än att köpa dem ;-)! Hellre en riktigt dyr sak som jag kommer att använda massor, än många billiga ting. Och denna väska kan jag tacka en skatteåterbäring för i kombination med sparade pengar!

 3. Precis en sådan men i “Oak” som är mitt sparmål! Den e verkligen fin. Saktrött, bra ord.Jag håller med: hellre vettiga saker som säkert är dyrare, men som längden håller och då faktiskt blir billigare. Plus sparar naturresureser.En dam sa till mig att det är åldern. (Jag var inne i en tantaffär och provade en Busnel-jacka)…

 4. Hej!Åh vilken härlig känsla det måste vara! Jag har en liten oaktuell fråga men som är viktig för mig. Jag letar soffor för fullt nämligen och har fastnat för den som finns på collaget från ert vardagsrum. Den eller en liknande vill jag ha! Varifrån kommer soffan och är ni nöjda med den?Tack för världens bästa blogg!

 5. ah, forstar att du valde den! verkligen en klassiker som haller for alltid (eller tills den gar sonder iallafall! :))en annan fraga ocksa; vilke program anvander du for att gora dina collage? de ar verkligen jattesnygga!

 6. Oh, I love Mulberry.Detta är en av mina absoluta favoriter i väskväg. Klassisk som aldrig går ur tiden och då är det försvarbart med priset (Hmhm, försvarstal för att jag också vill ha en Bayswater vad det lider….)Själv älskar jag min Mulberryplånbok och skulle aldrig byta bort den till förmån för någon annan. Tills min plåbok kan ligga i en Mulberry så får den bo i min Luella-look-a-like. Det går bra det med…… Men en Mulberryväska….mmmmm.

 7. Wow. Den är hur fin som helst. Men jag tänker den fylld av mina vanliga handväskprylar… och då är mina rea-som-var-billiga-från-början mer rimliga i mitt fall.Lycka till med väskan…!

 8. Galet snygg, galet snygg. Klassisk och stilren och jag ylar VILL OSSÅ HA ;)och, är det inte precis så det ska vara, spara spara längta längta!Det tycker jag att vi ska lära våra barn mer, idag är det alldeles för lätt att bara FÅ saker… utan varken födelsedag eller julafton (som det var när jag var liten, jag är iofs rätt gammal *g*)och psst, Weronica, hur går det med träningen??(säger jag som nu har ont i halsen o tar det lugnt, hoppas att du är piggare igen och kommit igång med kryssen i kalendern!)//M

 9. Caroline: Haha! Jag tror också att det har med åldern att göra. Och by the way – Busnelkoftor är riktiga klassiker :-)! Anna, Ulrika och Frida: Tack! Jag är mycket nöjd!Anna: Världens bästa blogg är ett epitet som jag gärna ståtar med – haha! vår soffa i vardagsrummet heter Philip och kommer från svenska Ihreborn. Jag ser den inte på deras hemsida, så det är möjligt att den har utgått från sortimentet tyvärr. Vi har haft den länge och den är synnerligen välanvänd som en riktig familjesoffa. Vi gillar den mycket. Den har brett sittdjup och är stor. Det är en del dun i plymerna, så de behöver puffas till ibland. Det är mycket att tänka på när man köper en ny soffa. Hoppas att du hittar någon som ni verkligen trivs med!Miss Marie: Tack! Jag är jättenöjd! Jag använder gamla hederliga Adobe Photoshop Elements 2.0, som typ ingen har numera :-). Uppgradering är på gång! Angående collage är det bara att sitta och mixtra och testa enligt devisen övning ger färdighet. Lycka till!Desiree: Det är en riktig klassiker som jag kommer att ha länge, länge!Jess: Ja, precis. Det känns fantastico när man suktat länge :-)!Helena: Jag har inte luftat den ute ännu, men snart så ;-)!Karin: Jag är också en riktig succer för Mulberry. Jag gillar det klassiska anslaget och den fantastiska kvalitén. Håll hårt i din plånbok :-)!Görel: Jag har ju lagt blöjorna, napparna och det mesta i den genren bakom mig. Nu är det mest snorpapper, hårsnoddar och lite annat smått och gott, men det funkar fint även i denna väska :-)! Jag har det mesta i en lite större tygväska inuti väskan för att samla ihop allt småplock. Minks: Ja, det är en riktig klassiker som är alldeles omöjlig att tröttna på. Suktandet är inte helt fel nej, för då känns det extra bra när man väl får det man längtat efter. Kryssen i almanackan lyser tyvärr med sin frånvaro här. Den här sega höstförkylningen vägrar att ge med sig. Det går upp och ned, men jag känner mig inte tillräckligt pigg för att ge mig ut på rundor. Det är extremt frustrerande nu när jag äntligen hade kommit igång! Men allt räknas och det är bättre att ha avverkat lite, än ingenting alls. Så det är bara att tampas med den där latmasken när jag är fit for fight igen :-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.