Frukost

frukost-copy.jpg

Jag har alltid haft svårt att äta på morgonen. Jag måste vara uppe ett bra tag innan det känns bra att få något i magen. Maken lämnar oftast barnen på morgonen, och då väntar jag med att äta tills de har gått. Det är verklig vardagslyx att sitta och läsa tidningen i fred, samtidigt som man äter frukost.

Våra nya underlägg från Sassabrassa blev omedelbara favoriter. Stadigt och tåligt virrvarr – jag tycker mycket om dem!

(Få fotoutmaningar och fototrix till mejlen genom amerikanska Photojojo. Detta var The Breakfast Photo Projekt.)

3 comments

  1. Caroline: Underläggen är jättefina och så praktiska! Farväl till trista plastunderlägg – de här är ju så mycket bättre. Vi skall ha det grå laminatet i vårt kök sedan är det tänkt. Jag gillar – mycket!

  2. Just nu gillar jag mackan på bilden mest. Har också svårt att äta på morgonen och nu sitter jag på jobbet och har missat frukosttåget. Och det är en lång, lång väg till lunch… (Underläggen är också frestande!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.